Hun udfordrer Caroline: Overraskelser sker

- Jeg har ikke noget at tabe, og det vigtigste er, at jeg skal nyde oplevelsen, siger Jamie Loeb

Caroline Wozniacki kan forvente at møde en helt frit spillende modstander, for Jamie Loeb agter at nyde oplevelsen (Foto: AP)
Caroline Wozniacki kan forvente at møde en helt frit spillende modstander, for Jamie Loeb agter at nyde oplevelsen (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Caroline Wozniackis modstander, grand slam-debutanten Jamie Loeb, håber at gå ind til sit 20-årige livs største tennisoplevelse, når hun som verdens nummer 314 udfordrer nummer 4.

- Overraskelser sker, og jeg håber, det kan ske for mig, men det vigtigste er, at jeg skal nyde oplevelsen, siger wildcard-spilleren og college-mesteren til Intercollegiate Tennis Association’s hjemmeside.

Se også: Caroline igen på den store scene

- Jeg har ikke noget at tabe, så jeg går bare efter hvert eneste slag og prøver at spille mit eget spil. Jeg ved, at hun er en meget dygtig spiller, og at spille mod nogen på hendes niveau, er en meget stor mulighed for mig til at lære og til at blive bedre.

Interviewet blev lavet fredag, hvor hun endnu ikke vidste, at hun ville havne på store Arthur Ashe Stadium. Men drømmen formulerede hun allerede da:

Se også: Piotr om mandlige hittingpartnere: Dovne og spild af penge

- Jeg er virkelig spændt. Det er min debut ved US Open, og jeg håber, at jeg får lov at spille på en af de store baner og få støtte for hjemmepublikum og så ellers bare tage det hele som en stor oplevelse.

Kampen spilles cirka klokken 19, dansk tid.

4 kommentarer
Vis kommentarer