Hvad nu med OL? Wozniacki går nye veje

Caroline Wozniacki skal til sommer spille med i amerikansk holdturnering nogenlunde samtidig med OL

Wozniacki spiller med i amerikansk holdturnering i juli og august (Foto: AP)
Wozniacki spiller med i amerikansk holdturnering i juli og august (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har ikke længere samme succes på WTA-touren som tidligere, hvor den tidligere verdensetter nu er nede som nummer 25.

Til gengæld har den danske tennispige kæmpe succes uden for banen, hvor hun får taget modelbilleder til de store blade og spiller showkampe mod Serena Williams.

Nu har danskeren også sagt ja til at spille med i den såkaldte Mylan World Team Tennis, der er en slags amerikansk hold-turnering med anderledes regler.

Fredag har der været en såkaldt draft i ligaen, og her har holdet Philadelphia Freedoms valgt Wozniacki som deres førstevalg.

Se også: Slut med krise? Her vinder Wozniacki igen

Den danske OL-chef, Morten Rodtwitt, bruger meget stor ord om Wozniacki, når han skal forklare, hvorfor hun får fanebærer-æren til OL i Rio. (Foto: Finn Frandsen) OL 2016 - 11. feb. 2016 - kl. 16:53 OL-chef i Wozniacki-forsvar: Den største nogensinde

Ifølge turneringens officielle hjemmeside så er det første gang i ti år, at Wozniacki spille med i turneringen.

Turneringen spilles angiveligt fra 31. juli og frem til 13. august, mens de to bedste hold avancerer til finalen 26. august på Forest Hills Stadium.

På draft-dagen blev den tidligere verdens-firer hos mændende James Blake valgt af San Diego Aviators, mens Andy Roddick spiller for New York Empire.

Top-doublen Bob og Mike Bryan spiller på hold med Martina Hingis og Mardy Fish hos de forsvarende mestre fra Washington Kastles, der har vundet fem titler i træk.

På Wozniackis hold beskrives Wozniacki som fan-favoritten, og hun bliver holdkammerat med slovakiske Lukas Lacko og den russiske teenager Daria Kasatkina, der begge debuterer i holdturneringen.

Også Naomi Broady, Donald Young og Fabrice Martin er med på Wozniackis Philadelphia-hold, der trænes af Josh Cohen.

Hvordan Wozniacki får det til at passe at spille med i turneringen, når hun også skal spille OL fra 5-21. august vides ikke, men Wozniacki har på sin Twitter-profil bekræftet, at hun spiller med i USA. Omvendt har hun tidligere også med glæde taget imod rollen som fanebærer ved OL i Rio, og det kan man næppe forestille sig, at hun springer væk fra.

Lindsey Vonn har netop været i Sverige, hvor hun blandt andet talte om bodypaint-billederne, der blev taget med Caroline Wozniacki (Foto: AP) Skisport - 27. feb. 2016 - kl. 23:26 Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

118 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere