Hvem skal dog stoppe ham? Fejrer rekord-uge med ny titel!

Roger Federer levede op til favoritværdigheden i søndagens finale mod Grigor Dimitrov

Roger Federer kunne tidligere på ugen fejre, at han nu er historiens ældste tennisspiller til at ligge på verdensranglistens førsteplads hos herrerne.

Søndag føjede schweizeren så sin singletitel nummer 97 til cv'et, da han i overlegen stil slog Grigor Dimitrov 6-2, 6-2 i finalen af ATP-turneringen i Rotterdam.

36-årige Federer var førsteseedet ved den hollandske turnering, og han levede dermed op til favoritværdigheden mod bulgarske Dimitrov.

Undervejs brød han Dimitrov fire gange på otte breakbolde. Dimitrov havde omvendt ikke en eneste breakbold og var altså aldrig tæt på at true Federers sejr.

Alderspræsidenten Federer kroner rekorduge med ny titel. Foto: John Thys/Ritzau Scanpix
Alderspræsidenten Federer kroner rekorduge med ny titel. Foto: John Thys/Ritzau Scanpix

Federer overtog førstepladsen på verdensranglisten fra spanske Rafael Nadal, da Federer fredag besejrede Robin Haase i kvartfinalen i Rotterdam.

Forinden tilhørte rekorden amerikaneren André Agassi, der var verdensetter i en alder af 33 år og 133 dage.

Federer havde ikke været øverst på ranglisten siden november 2012.

Eugenie Bouchard er blandt de fem sportsstjerner, der er med i Sports Illustrateds legendariske magasin, hvor Caroline Wozniacki de seneste tre år har smidt tøjet. Foto: All Over Tennis Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her

Roger Federer med beviset på, at han igen sidder på toppen af verdensranglisten. Nu som de ældste nogensinde. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Agassi hylder Federer som historiens ældste verdensetter

En stolt Caroline Wozniacki med beviset på at hun er vinder af Australian Open 2018. Foto: AP Sport og Spil Har fulgt Wozniacki i 16 år: Sådan opnåede hun den ultimative triumf

TRIUMF! Foto: AP Sport og Spil Alt om Wozniacki: Hemmelighederne, pengene og billederne...

1 kommentar
Vis kommentarer