I krig med milliardær: Konflikten eskalerer

Serena Williams' krig med den rumænske milliardær Ion Tiriac har nået et nyt niveau

Se det ske: Serena Williams forlader pressemøde grædende ved Australian Open.
Følg Tennis

Så gik den ikke længere.

Manden bag Madrid Open, Ion Tiriac, har fået afbud fra Serena Williams, som er den eneste i Top 40, der ikke møder op til den store turnering.

Grunden skal findes i følgende citat:

- Serena Williams var en sensationel tennisspiller. Hvis hun havde lidt værdighed, ville hun stoppe karrieren. I denne alder og med den vægt, hun har nu, bevæger hun sig ikke så let som for 15 år siden, har rigmanden sagt til den rumænske kanal TVR.

Tiriac er i sportens Hall of Fame, men næppe for udglattende adfærd. Her ses han med Martina Hingis. Foto: Elise Amendola/Ritzau Scanpix
Tiriac er i sportens Hall of Fame, men næppe for udglattende adfærd. Her ses han med Martina Hingis. Foto: Elise Amendola/Ritzau Scanpix
 

I januar blussede konflikten op, og Williams' mand, Reddit-stifteren Alexis Ohanian, gav ham tørt på og kaldte ham en racistisk og sexistisk klovn.

Allerede i 2018 kom den tidligere topspiller Tiriac med bemærkninger om den kvindelige superstjernes vægt, og de mere aktuelle udtalelser har næppe gjort det bedre.

I hvert fald slår Williams en stor bue udenom Madrid i slutningen af april og går i stedet direkte til turneringen i Rom, der ligger kort efter i maj.

Williams har holdt en længere pause. Foto: Kelly Defina/Ritzau Scanpix
Williams har holdt en længere pause. Foto: Kelly Defina/Ritzau Scanpix
 

Hun har ikke spillet siden sit emotionelle exit i Australian Opens semifinale, hvor det nærmest lignede et farvel for altid.

Hun har skåret kraftigt ned på optrædenerne på grus og kunne også droppe French Open for at fokusere på de andre store trofæer.

Hun mangler blot en sejr for at tangere Margaret Courts legendariske 24 grand slam-sejre, men sidste sejr i sådan en kom i januar 2017. Siden har hun tabt fire finaler.

Hende vil jeg gerne ligne

Kan blusse op efter fødslen

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind