I storform inden grandslam: Her viser Wozniacki vild sixpack frem

Caroline Wozniacki står skarpere end nogensinde. Nu viser hun sin imponerende krop frem for offentligheden kort før årets første grandslam-turnering

Caroline Wozniacki er i forrygende form. Se selv herunder, hvor maven bliver flashet. Foto: All Over Press.
Caroline Wozniacki er i forrygende form. Se selv herunder, hvor maven bliver flashet. Foto: All Over Press.

Godt nok blev Caroline Wozniacki slået ud 'allerede' i kvartfinalen af WTA-turneringen ASB Classic i Auckland i denne uge. Opvarmningsturneringen til Australian Open, som begynder om lidt over en uge.

Men nederlaget kan umuligt være på grund af dårlig form og skidt kost.

Søndag morgen lagde hun et billede på sin Instagram-profil, som vil få selv de mest inkarnerede fitness-freaks til at tabe håndvægten af misundelige.

Wozniackis voldsomme sixpack vidner om, at tennisdarlingen vel næppe har været i bedre form. Så hvorfor ikke vise sagerne frem på en strand i Sydney for lige at intimidere modstanderne inde Australian Open.

Måske er det ikke det, hun har tænkt. Men kroppen fejler bestemt ikke noget, og så kan man jo lige så godt vise den frem.

Danskeren nyder tilsyneladende et par fridage, inden Australian Open. Men hun skal nok til at komme op ad vandet og væk fra stranden. For søndag skal hun i kamp i WTA-turneringen i Sydney, hvor en skræmmende modstander venter.

Wozniacki møder i første runde 23-årige Monica Puig, som vandt OL-guld i sommer.

I 2016 fik Wozniacki også tid til at slappe af i bikini  på badeferie - se det her:

Tennis Hård modstand: Wozniacki op mod OL-guldvinderen i Sydney

Foto: All Over Tennis Djokovic vinder finale efter drømmetennis

Oliver Anderson i rød-orange er anklaget for matchfixing. Foto: AP Tennis Forsvarende Australian Open-vinder anklaget for matchfixing

Caroline Wozniacki hang med skuffen mod Jula Görges. Foto: AP Tennis Slukøret Caroline: Jeg var bare målmand