Ingen nåde: Wozniacki i stærkt comeback

Den danske tennis-stjerne Caroline Wozniacki gjorde comeback efter to en halv måneds skade med en sejr i to sæt tirsdag

Caroline Wozniacki gjorde comeback tirsdag i Nottingham (Arkivfoto: Getty Images)
Caroline Wozniacki gjorde comeback tirsdag i Nottingham (Arkivfoto: Getty Images)

Caroline Wozniacki er tilbage! På græsset i Nottingham vandt hun sin comeback-kamp med 7-5, 6-3.

Efter et tæt første sæt, som Wozniacki vandt 7-5, var der ingen nåde i andet sæt, hvor Caroline Wozniacki - trods lidt rusten afslutning - tævede sin tyrkiske modstander Cagla Buyukakcay med 6-3.

Danskeren har været ude med en ankelskade i over to måneder, hvilket blandt andet betød afbud til årets anden Grand Slam i Paris. Ikke siden 27. marts har hun været i aktion.

I mellemtiden er danskeren gledet ned som nummer 34 i verden, men på græsset i Nottingham viste danskeren stærke takter, da hun på små to timer besejrede den 26-årige tyrker.

Wozniacki og Buyukakcay, der er placeret som nummer 77 i verden, havde ikke mødt hinanden før dagens kamp.

I første sæt var danskeren noget på hælene, men mod slutningen af sættet fik hun fat og brød sig til en 5-4 føring. Desværre kunne hun ikke holde serven. Et rent break af Wozniacki blev dog fulgt op af et rent serveparti, og så var sættet hjemme.

Andet sæt blev aldrig spændende. Den danske fanebærer ved OL bragte sig på 4-0, inden Buyukakcay fik sit første parti. Da den tidligere verdensetter bragede sig til 5-1 føring syntes al håb ude for tyrkeren.

Men gummiben eller ankler - skaden taget i betragtning - gav to partier til den 26-årige tyrker, inden Wozniacki endelig lukkede kampen på sin anden matchbold.

I anden runde venter esteren Anett Kontaveit, der er rangeret som nummer 97 i verden. I første runde slog hun amerikanske Lauren Davis. Wozniacki og Kontaveit har aldrig mødt hinanden før.

Caro viser hud i ny udfordrende fotoserie

Midt i krisen: Wozniacki kåret til lækreste OL-atlet nogensinde

Kollegaer på nakken af Wozniacki: Du er overvurderet

Wozniacki: Her er min karriere

Her er grunden til, at Wozniacki har været fraværende fra tennisscenen siden slutningen af marts (Foto: Privatfoto/Caroilne Wozniacki)
Her er grunden til, at Wozniacki har været fraværende fra tennisscenen siden slutningen af marts (Foto: Privatfoto/Caroilne Wozniacki)