Jubelscenen du SKAL se: Her går tennis-stjernen helt amok

Søstrene Venus og Serena Williams mødes i endnu en grandslam-finale. Men det var Venus Williams' helt vilde jubelscene efter semifinalesejren over Coco Vandeweghe, der går verden rundt. Se den her

Hun kan endnu. Også selvom 36-årige Venus Williams ellers var 'død og begravet' for længst i tennismæssig forstand af både eksperter og fans.

Natten til torsdag spillede hun sig i finalen ved Australian Open mod sin et år yngre søster, Serena Williams. Det gjorde hun efter en sejr i tre sæt på 7-6, 2-6, 3-6 over sin 25-årige landsmand Coco Vandeweghe.

Selve sejren var i sig selv imponerende efter alle de grimme skader, veteranen har været igennem de seneste fem år. Det er dog ikke den flotte finaleplads, eller skaderne, de fleste taler om, men derimod Venus Williams' helt igennem fantastiske jubelscene, da sejren blev sikret i semifinalen.

Her hoppede amerikaneren rundt som en kanin på koffeintabletter, Red Bull og ritalin, mens hun smilede om kap med den australske sol over tennisanlægget.

Hendes moves lignede noget fra Michael Jacksons 'Thriller'. Eller noget ... Smukke og sjove scener var det i hvert fald.

Se jubelscenen i videoen over artiklen.

Nu står Venus og Serena så igen over for hinanden i en grandslam-finale. Det er deres niende møde i en af de fire største turneringer i tennissporten, og den 35-årige lillesøster Serena har vundet de seks.

Sidst, de to mødtes i en grandslam-finale, var ved Wimbledon i 2009. Her vandt Serena Williams.

Og Venus' seneste grandslam-sejr i karrieren og over lillesøster var året før. Det var også i en Wimbledon-finale.  

De fleste eksperter har Serena Williams som favorit til at vinde lørdagens Australian Open-finale. Sker det, bliver det Serena Williams' grandslam-triumf nummer 23. Det vil samtidig betyde, at hun går forbi legendariske Steffi Graf på den liste. Og så vil hun kun være én titel fra at udligne Magaret Courts total på 24.

Serena Williams sejrede i sin semifinale med 6-2, 6-1 over Mirjana Lucic-Baroni.

Se også: Venus Williams slår sig i finalen i Melbourne

Se også: Rafael Nadal baner sig vej til semifinale i Melbourne

Se også: Bulgarsk tennishåb er blandt de sidste fire i Melbourne

Se også: Tennisstjerne hjalp boldpige i gråd: Nu fortæller de hele historien bag

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere