Jubler efter gyser: 'Wozniacki henter jo alt'

Petra Kvitova jubler over sejren mod Caroline Wozniacki, men roser hende alligevel

Se højdepunkterne fra Caroline Wozniackis nederlag i semifinalen i Qatar. TV: SNTV

Caroline Wozniacki tabte lørdagens sene WTA-semifinale i Qatar til tjekkiske Petra Kvitova, og tjekken jubler over sejren mod danskeren.

- Jeg vidste, at jeg var nødt til at spille aggressivt og gå efter vinderne, for jeg ved jo, at hun henter alt, hvilket hun også gjorde, siger Kvitova til forbundets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billederne af Kvitova: Fotos: AP

 

- Og jeg var formentlig ikke tålmodig nok, så i andet sæt prøvede jeg at blive mere rolig og ikke lægge så meget pres på mig selv ved at skulle slå vinderslag og i stedet flytte hende lidt rundt, uden det blev for vildt, siger Kvitova.

- Jeg talte bare point for point og kiggede mig ikke bagud eller for meget fremad, siger Kvitova.

Det var Kvitovas fjerde hardcourt-sejr i træk mod danskeren, der til gengæld tabte sin første semifinale af 13 mulige.

Kvitova vandt tidligere på vinteren turneringen i St. Petersburg og vandt derefter et par sejre ved Fed Cup, og tjekken har nu 12 sejre i træk, hvilket er hendes næstbedste stime i karrieren.

Vinder hun også søndagens finale mod spanske Garbine Muguruza, så kan Kvitova være tilbage i verdensranglistens top-10, hvor hun også tidligere har været, inden et knivoverfald i hendes hjem stoppede hende.

Kvitovas hånd efter overfaldet:

Wozniacki henter endnu et slag fra Kvitova. Foto: Ritzau Scanpix / KARIM JAAFAR
Wozniacki henter endnu et slag fra Kvitova. Foto: Ritzau Scanpix / KARIM JAAFAR
 

Lørdag aften efter nederlaget var Wozniacki ked af nederlaget.

- Hun har en meget svær stil at spille imod, både når hun er i zonen, og når hun ikke er det. For man kan aldrig få nogen rytme, og du ved, at hun på et tidspunkt begynder at slå de der (store) slag, og så skal du være klar. Det er mentalt meget udfordrende, lød det fra danskeren.

Wozniacki er trods semifinale-nederlaget sikker på at beholde førstepladsen på verdensranglisten, når den udkommer mandag.

Eugenie Bouchard er blandt de fem sportsstjerner, der er med i Sports Illustrateds legendariske magasin, hvor Caroline Wozniacki de seneste tre år har smidt tøjet. Foto: All Over Tennis Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her
 

TRIUMF! Foto: AP Sport og Spil Alt om Wozniacki: Hemmelighederne, pengene og billederne...

Simona Halep brager sammen med Caroline Wozniacki i Australian Open-finalen. Foto: Saeed Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brysterne var i vejen: Så blev hun verdens bedste
49 kommentarer
Vis kommentarer