Kæmpe nedtur for Caroline

Caroline Wozniacki er ude af WTA-turnering i Tokyo efter nederlag i danskerens åbningskamp mod Camila Giorgi

Wozniacki er ude af Toray Pan Pacific Open efter en svag indsats i første og tredje sæt. Foto: AP Images
Wozniacki er ude af Toray Pan Pacific Open efter en svag indsats i første og tredje sæt. Foto: AP Images

Caroline Wozniacki er færdig ved WTA-turneringen Toray Pan Pacific Open i Japan.

Den finaleseedede danske tennisstjerne tabte 2-6, 6-2 og 4-6 til italieneren Camila Giorgi i anden runde.

Verdens nummer 37 spillede i store dele af kampen både uimponeret og skarpt og kom frem til hele 16 breakmuligheder undervejs.

På den anden side af nettet manglede Wozniacki bid og offensiv slagkraft.

Danskeren bragte sig foran med 1-0 i første sæt, inden den 26-årige modstander overtog initiativet og uden de store anstrengelser kørte først sæt hjem. Ikke mindst fordi hendes eget aggressive spil fik fuld næring af svage danske server.

Wozniacki kom anderledes godt ud til andet sæt og brød for første gang i kampen Giorgis serv, da danskeren gjorde det til 3-1. Sættet blev sluttet af med endnu en brudt serv fra danskeren til 6-2.

Foto: AP Images
Foto: AP Images

Det kunne dog sagtens være endt anderledes. Italieneren havde således hele ni muligheder for at bryde Wozniackis serv, men formåede ikke at udnytte en eneste af dem.

I et af partierne havde Giorgi fem breakmuligheder og i et andet tre af slagsen.

Tredje og afgørende sæt fik en optimal start for danskeren, der bragte sig foran med 2-0. Men igen kom Wozniacki i problemer i serven, før Giorgi rejste sig, brød til 1-2, udlignede til 2-2, brød til 4-3 og servede sejren hjem med et rent serveparti.

I første omgang var det ikke meningen, at Wozniacki skulle i aktion før de kinesiske turneringer i Wuhan og Beijing, der spilles senere i september.

Men efter en række tidlige exits og skadeproblemer blev Toray Pan Pacific Open føjet til Wozniackis kalender.

Torsdagens kamp var derfor første gang, at danskeren var i aktion, siden hun i slutningen af august udgik i grand slam-turneringen US Open efter et nederlag i anden runde.

Det tidlige exit i den amerikanske turnering var fjerde gang på to måneder, at anden runde blev endestationen for Wozniacki i en turnering.

I flere af turneringerne var hun endda oversidder i første runde, hvilket også var tilfældet i Tokyo.

Den 28-årige dansker vandt Toray Pan Pacific Open i 2010, 2016 og 2017.

Der findes ikke mange billeder, hvor berømte sportsfolk er så rasende, som Serena Williams er på dette billede. Foto: Sarag Stier/Getty Images Tennis - 12. sep. 2018 - kl. 11:12 Fik drøje hug for satire af Serena: Svaret fra hans arbejdsgiver er mesterligt

Se også: Godt nyt for Caroline: Kæmpe ændring droppes

156 kommentarer
Vis kommentarer