Kæmpebrøler: Ingen aftale om Caroline på landsholdet

Dansk Tennis Forbund sendte pressemeddelelse ud om Wozniackis comeback på baggrund af en avisartikel og uden at have talt med Team Wozniacki

PARIS (Ekstra Bladet): Det vakte en vis undren i den lille, danske pressekreds i Paris, da et dansk dagblad i går kunne ’afsløre’ som et faktum, at Caroline Wozniacki er tilbage på det danske tennislandshold, Fed Cup-holdet.

Det vakte undren, fordi Caroline Wozniacki kort forinden havde afvist, at der var en sådan aftale.

Afsløringen skete via citater fra Piotr Wozniacki, og kort efter udsendte Dansk Tennis Forbund en pressemeddelelse, hvori en glad landstræner, Jens Anker Andersen, udtrykte sin glæde over den velkomne forstærkning.

Problemet er bare, at der ingen aftale er mellem parterne. Der har ikke engang været kontakt mellem Team Wozniacki og Dansk Tennis Forbund.

Det bekræfter Piotr Wozniacki dagen derpå.

- I BT er du citeret for at aftalen er på plads, og at hun spiller næste år?

- Nej, reagerer Piotr Wozniacki klart, før han begynder at forklare om de mere lovende fremtidsudsigter med stortalentet Clara Tauson i truppen.

- Er der en aftale?

- Nej.

- Er du fejlciteret?

- Måske, svarer Piotr Wozniacki med et skævt smil.

- Men jeg vil bare sige, at vi har været klar hver gang til at repræsentere Danmark. Det var vigtigt, at den unge generation fik chancen for at spille for holdet. Nu er vi oppe i Gruppe 1, så vi kigger helt klar på skemaet for næste år.

- Så der er ikke nogen aftale?

- Nej, det er ikke aftalt med Dansk Tennis Forbund. Og jeg har ikke læst den pressemeddelelse.

- Jeg har ikke lavet aftale med dem. Jeg har ikke talt med dem i seks år. Jeg ved helt ærligt ikke, hvem der sidder på kontoret, for de har skiftet ud, forstår jeg.

- Men næste år er helt klart åbent, for det er ikke sådan, at Caroline ikke vil repræsentere Danmark, siger han og forklarer, at han ikke har talt med forbundets næstformand, Thomas Kønigsfeldt, som tilsyneladende står bag pressemeddelelsen, der blev udsendt.

- En aftale laver I først, når I kender programmet?

- Ja.

- Caroline har ikke taget beslutningen endnu.

- Nej. Hun tænker ikke så langt frem. Lige nu spiller hun her.

Det sidste bekræftede Caroline Wozniacki kort efter.

- Jeg ved godt, at du også blev spurgt om det går, men har du lavet en aftale med Dansk Tennis Forbund om at spille Fed Cup næste år?

- Nej, der er ikke nogen aftale lige nu. Vi ser på det. Der er lang tid endnu.

- Men du har lyst til det?

- Vi får se, sagde hun.

Se også: Caroline uddelte æg til hjemmefavorit

Caroline Wozniacki kan med en grand slam i bagagen lettere vinde den næste, fordi hun mentalt slapper mere af, mener Mats Wilander. Foto: Ritzau Scanpix Tennis - 1. jun. 2018 - kl. 08:44 Legende før Carolines tredje kamp: Hun er meget, meget farlig

Se også: Derfor går Serena sært klædt: Hun var ved at dø

39 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere