Annonce:
Annonce:

Kæresten afslører: Derfor er Caroline heldig med sin far

- Hun havde næppe fået den succes uden ham, og de to gør det fantastisk som et hold, lyder det anerkendende om Carolines far fra hendes forlovede

David Lee har ladet sig imponere af Piotr Wozniackis måde at håndtere rollen som både far og træner på. Foto: AP
David Lee har ladet sig imponere af Piotr Wozniackis måde at håndtere rollen som både far og træner på. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Nu er det jo ikke alle forhold mellem kærester og vordende svigerforældre, der er præget af lige meget varme.

Men Caroline Wozniackis forlovede og hendes far har tydeligvis fundet et godt tråd og noget indbyrdes respekt, og fra boksen deler de deres glæde og frustration, når hun enten fejler eller imponerer nede på banen.

Amerikaneren får i alt fald varme i både øjne og stemme, da Ekstra Bladet spørger ham til forholdet mellem Caroline og Piotr, som jo både er hendes far og træner.

- Det er en ret speciel rolle, han har?

- Ja, det er det. Men hun havde næppe fået den succes uden ham. De to gør det fantastisk som et hold, og hun er meget heldig at have ham som både far og træner, svarer David Lee.

- Hvad er det, der lykkes for ham, i den rolle?

Annonce:

- Det mentale er så stor en del af tennis, og der er han vigtig for hende. Strategisk og taktisk giver han Caroline den bedste chance for at vinde, men han er også en fantastisk far og giver hende al den støtte, hun har brug for. Det sidste er måske det vigtigste af alt.

- Han gør et utroligt godt job og er lige så god en træner som hvem som helst derude. Samtidig er han så far, og det fungerer fint, lyder det anerkendende.

Som forlovet og hyppig rejseledsager er han selvsagt vokset ind som en integreret del af Team Wozniacki. Også i sportslig sammenhæng.

- Hendes far gør et godt job med at forberede hendes tennis, mens jeg holder mig til de rutiner, de har og støtter, når hun har behov. Mit job er at hjælpe hende med at nyde det udenfor banen.

Han har tidligere fortalt, hvor intenst det er for ham, at sidde ved ringside, når kampene skal afgøres.

- Jeg et blevet mere vant til det, men nu stiger kampenes betydning, og jeg ønsker jo så meget, at hun skal lykkes.

- Jeg ved jo, hvor skuffet hun tidligere er blevet, og hvor meget arbejde hun har lagt. Det har været fantastisk at se det hårde arbejde give bonus. Jeg er meget stolt og håber, hun vil gøre det igen i morgen, siger han før lørdagens store finale mod Simona Halep.

 

Derfor er Caroline endelig ovenpå i Australien

Caroline henter inspiration til bryllup

Piotr om mental hjælp: Det er kun snak

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: