Kaptajn Carlsen før stjernemøde: Spil jeres livs kamp

- Det positive er, at vi kender Rafael Nadal bedre, end han kender os, påpeger Davis Cup-kaptajnen før den næsten umulige udfordring 

Kaptajn Carlsen kigger lidt skeptisk til, mens unge Mikael Torpegaard lidt kejtet stiller op til foto med sin stjernemodstander Rafael Nadal (Foto: Ole Frederiksen)
Kaptajn Carlsen kigger lidt skeptisk til, mens unge Mikael Torpegaard lidt kejtet stiller op til foto med sin stjernemodstander Rafael Nadal (Foto: Ole Frederiksen)

Med sine mange års erfaring fra international tennis ved Kenneth Carlsen utvivlsomt, at hans Davis Cup-drenge skal på noget nær en umuligt opgave mod de spanske storfavoritter i denne weekend.

Men som kaptajn for holdet skal han selvfølgelig prøve at puste al den optimisme ind i holdet, som han overhovedet kan, før 21-årige Mikael Torpegaard skal op mod Rafael Nadal og Frederik Løchte Nielsen udfordre David Ferrer.

Det er verdensranglistens nummer syv og otte, der i eftermiddag står på den anden side af nettet i Odense Idrætshal.

- Vil du på forhånd sælge fredagens to singler for 1-1?

- Haha, ja, det vil jeg gerne, svarer han og tygger lidt på spørgsmålet om, hvordan han præparerer sin yngste førsteudfordrer:

- Altså, det er jo en løbende proces. Men i bund og grund handler det om, at få ham til at slappe af og spille sit eget spil, hvilket er lettere sagt og gjort.

Se også: Tauson tyrede spanierne: Nyd det og sælg varen

- ’Torpe’ har jo ikke mødt den kaliber før. Men det handler om at hive Nadal ned på et normalt niveau. Han skal prøve at glemme hans navn, når han står på den anden side.

- Det positive er, at vi kender ham bedre, end han kender os, kom det med et smil.

- Det skal vi prøve at udnytte. Bolden hopper lidt lavere, end han foretrækker det, men okay, vi har set til træning, at han slår godt igennem, og han er jo god på hardcourt.

Se også: Underhunden: Jeg kan slå Nadal

- Men Nadal er på vej tilbage fra en skade, og måske kan vi ryste ham fra starten af kampen, hvis Torpe kan få gang i sin serv og sit hårde spil, så der bliver spillet på hans præmisser.

- Men det gælder både for Frederik og Torpe, at de skal levere deres bedste præstation nogensinde, mens deres modstandere samtidig skal de spille under niveau.

De to singler serves i gang fra klokken 16.

0 kommentarer
Vis kommentarer