Kenneth Carlsen: Caroline blev lidt for passiv

- Russeren dikterede mest, men vi må også acceptere, at Caroline endnu ikke er helt oppe i gear, sagde eksperten, som erkender at Wozniackis vej tilbage nu bliver meget lang

Se højdepunkter fra kampen her (Video: SNTV)

- Det er måske unfair at forvente for meget efter Carolines lange skadespause, men skal jeg være lidt kritisk, så lader hun også Kuznetsova få initiativet lidt for ofte.

Analysen kommer fra den tidligere topspiller, Kenneth Carlsen, der er med TV3 Sport på Wimbledon som ekspertkommentator.

- Det var russeren, der dikterede mest og slog flest vindere, men vi må også acceptere, at Caroline endnu ikke er helt oppe i det gear, der skal til. Hun spillede ikke direkte dårligt, men jeg havde gerne set hende gå lidt mere efter det. Hun slog ind i mellem lidt kort i banen, men der var også store dele af kampen, hvor hun havde fin dybde, konstaterede han efter Wozniackis nederlag på 5-7, 4-6.

Tennis Ude af top-50: Wozniacki i tidligt Wimbledon-exit

Bagud 1-5 tog danskeren ellers fire partier i træk, og det gav tro på en vending.

- Der troede jeg lidt på det, for her spiller hun mere frigjort, mens Kuznetsova er kendt for godt at kunne få lidt nerver, når hun skal lukke kampen. Hun blev lidt nervøs, så det kunne godt være vendt.

Med nederlaget ryger Caroline ud af Top 50, og det giver en lang vej tilbage til toppen, erkender Kenneth Carlsen.

- Nu er hun nødt til at tage det stille og roligt og en kamp ad gangen. Nu starter hardcourt-sæsonen, og så kan hun forhåbentlig få en masse kampe. Det har hun brug for, for så er hun skarpest, og det er præcis det, hun mangler lige nu.

Halvt danske Julia Boserup er klar til Wimbledon og måske også klar på at stille op for Danmark. Foto: AP/Alastair Grant. Tennis Ukendt halvdansker er klar til Wimbledon-debut

Svetlana Kuznetsova havde ikke været begejstret for at trække Wozniacki i første runde. Så meget gladere var russeren for at have besejret den useedede dansker og udligne indbyrdes til 6-6.

- Det var en hård første runde. Men det var vist en ret god kamp, og jeg er virkelig glad for min præstation. Hun løftede sit niveau, da hun ikke havde noget at tabe, og til sidst måtte jeg bare koncentrere mig om at tage en bold ad gangen, smilede russeren.

37 kommentarer
Vis kommentarer