Kenneth Carlsen har mistet sin kuriøse taber-rekord

– Ja, jeg har hørt det, og det har jeg det fint nok med, smågriner Kenneth Carlsen, der dog længe måtte døje med mindre tenniskyndige folks reaktioner

Så er Carlsen ikke længere på toppen på en uheldig liste (Foto: AP)
Så er Carlsen ikke længere på toppen på en uheldig liste (Foto: AP)

Faktisk er det mere end et år siden, det skete. Helt nede i Australien. Men nu er budskabet nået til Danmark og hermed også frem til Kenneth Carlsen.

Det danske tennis-es, der stillede op i hele 46 grand slams fra 1993 til 2006, har mistet sin kuriøse verdensrekord. Han er ikke længere spilleren, der flest gange er blevet sendt ud i første runde af en grand slam.

Endelig lykkedes det at få Caroline med i Swimsuit Edition. Det har været et ønske i flere år (Privatfoto) Tennis SI-redaktør: Vi har længe villet have Caroline

Faktisk er han i den grad blevet overhalet af den 34-årige spanier Albert Montanés, der i dag sidder solidt på tronen med 33 exits mod Carlsens sølle 30.

- Ja, jeg har hørt det, og det har jeg det fint nok med. Og så er det endda et år siden, smågriner Kenneth Carlsen, der dog længe har måttet døje en del med folks reaktioner:

- Den var jo så dejlig let at forstå, siger han med adresse til folk uden den helt store indsigt i tennisverdenen.

Caroline Wozniacki smiler stadig over sine billeder og er ligeglad med Jim Lyngvilds mening (Privatfoto) Tennis Nu svarer Caroline på grov bikini-kritik

- Jeg blev konfronteret med alle mulige versioner, og efterhånden måtte jeg opgive at styre, hvad folk tænkte.

- Dengang jeg fik at vide, at jeg ville slå den med næste nederlag, blev jeg da ked af det, fordi folk ville misforstå den derhen, at jeg var den dårligste spiller i verden.

Frederik Løchte. (Foto: Michael Tannis Beck/DTF) Tennis Davis Cup: Danmark skal en tur til Rusland

- Men da jeg så begyndte at kigge på de øvrige navne på listen, så var det jo rigtigt gode spillere, der lå i toppen af listen. Og man skal jo være med længe for at nå dertil. Så dårligt var det altså heller ikke. Folk, der følger med i tennis, ved jo også, at det er gode navne.

- Jeg har da tænkt, at den nok skulle blive slået en dag. Men jeg har jo selv lavet grin med den rekord, og jeg har det ret afslappet med den, siger Kenneth Carlsen, der i dag er 41 år og landstræner i tennis.

0 kommentarer
Vis kommentarer