Kim Clijsters får wild card til Miami Open

Den 37-årige Kim Clijsters er tildelt et wildcard til turnering i Miami, som hun første gang vandt i 2005

Kim Clijsters fra Belgien har fået et wildcard til Miami Open, der begynder 22. marts. (Arkivfoto). Foto: Frank Franklin Ii/Ritzau Scanpix
Kim Clijsters fra Belgien har fået et wildcard til Miami Open, der begynder 22. marts. (Arkivfoto). Foto: Frank Franklin Ii/Ritzau Scanpix

Den tidligere verdensetter i tennis Kim Clijsters har takket ja til at deltage i Miami Open, som den nu 37-årige mor til tre vandt i både 2005 og 2010.

Arrangøren har tildelt Clijster et wildcard til turneringen, der begynder 22. marts.

Efter en pause på syv år fra tennis på øverste niveau vendte den firedobbelte grand slam-vinder for anden gang i karrieren tilbage i februar sidste år.

Den første kamp i Dubai tabte hun til Garbiñe Muguruza fra Spanien, og i sin anden kamp måtte hun igen bøje sig for en spiller i top-20 i form af Johanna Konta ved en turnering i Mexico.

Men trods nederlagene udtrykte Clijsters tilfredshed med sit spillemæssige niveau og glædede sig over at være tilbage på tennisbanen.

Turneringen i Miami bliver den første for belgieren siden US Open i september sidste år.

Kim Clijsters trak sig første gang tilbage fra den professionelle tour i 2007. I 2009 gjorde hun comeback, og i sin bare tredje turnering vandt hun for anden gang US Open som useedet wild card-deltager.

I 2010 vandt hun igen US Open efterfulgt af Australian Open året efter.