Knust Caroline siger undskyld til sine fans

Danskeren har beskadiget venstre albue og kom kun på banen for at undskylde over for tilskuerne

Tidligt exit for Caroline: Foto: AP
Tidligt exit for Caroline: Foto: AP

Armen sagde nej, og selv om Caroline Wozniacki kom på banen til sin anden runde-kamp ved Hong Kong Open, var det kun for at gribe mikrofonen og undskylde over for de fremmødte tilskuere på centre court.

- Jeg har desværre slået min albue, så der er ingen chance for, at jeg kan spille, fortalte en bedrøvet dansker, der så ud som om, hun måtte knibe en lille tåre undervejs i den melding.

Det er venstre albue, der volder kvaler. Behandlerteamet forsøgte at gøre hende klar til dagens kamp, men det kunne i sidste ende ikke lade sig gøre.

- Jeg vil gerne undskylde for alle, der er mødt op, sagde Caroline Wozniacki, der dog efterfølgende og særdeles smilende skrev autografer og smækkede ubrugte bolde ud til håbefulde fans på lægterne i Hong Kong.

Det pludselige afbud kom bag på alle - inklusiv brormand Patrick Wozniacki, der bevæbnet med mikrofon hjemme i TV2-studiet var fuldstændig klar til at ekspert-kommentere søsterens asiatiske udfoldelser. Han var godt klar over, der var problemer med den venstre albue, men følte sig fuldstændig overbevist om, at Caroline ville være i stand til at gennemføre kampen mod Lizette Cabrera. Nu ender det i stedet med, at australieren, nummer 155 på verdensranglisten, får en ren walk-over ind i tredje runde af turneringen.

- Det er meget skuffende for mig, at jeg må trække mig, men jeg håber, at I forstår, sagde Caroline Wozniacki, inden hun forlod banen igen.

Se også: Caroline godt tilfreds med sin udradering af canadier

Se også: Latterliggør tennis-skønhed: Tag din karriere seriøst

Se også: Tabte 21 kilo på 11 uger: Nu beskyldes han for doping!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen