Annonce:
Annonce:

Kølig Caroline efter nyt agent-udfald: Jeg har ikke noget forhold til Maria

- Men det her har hun ikke noget med at gøre. Det handler om ham, der har optrådt uprofessionelt, siger hun efter nyt udfald mod Sharapovas agent, Max Eisenbud

Maria Sharapova og Caroline Wozniacki har ikke noget forhold udenfor banen, fortæller danskeren. Foto: AP
Maria Sharapova og Caroline Wozniacki har ikke noget forhold udenfor banen, fortæller danskeren. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

SINGAPORE (Ekstra Bladet): Der bliver formentlig ikke sendt mange julehilsener mellem Caroline Wozniacki og Maria Sharapova og navnlig russerens agent, Max Eisenbud.

Senest har en journalist fra The Times pustet nyt liv i historien om det belastede forhold parterne i mellem ved at spørge ind til det under sæsonfinalen i Singapore.

- Han er bange for at møde mig. Jeg går inde i spillernes lounge, og han vender bogstavelig talt om og går den anden vej, fortæller Wozniacki om Eisenbud til avisen.

- Jeg synes, det er pinligt af ham, for han er en af cheferne i IMG (det store, internationale marketingfirma for sportsstjerner, red).

- Det eneste, jeg vil have fra ham, er en direkte undskyldning. Han kom aldrig frem og sagde undskyld. Hvis han kom til mig, ville jeg sige: 'Selvfølgelig, det er i orden.' Men der er gået lang tid, og jeg venter stadig.

Annonce:

Maria Sharapovas agent, Max Eisenbud, løber angiveligt mod bagindgangen, når han ser Caroline Wozniacki komme ind i et lokale. Foto: All Over Press
Maria Sharapovas agent, Max Eisenbud, løber angiveligt mod bagindgangen, når han ser Caroline Wozniacki komme ind i et lokale. Foto: All Over Press

Første kapitel i kontroversen blev skrevet helt tilbage i april, hvor Wozniacki og Agnieszka Radwanska kritiserede WTA-turneringen i Stuttgart for at give Maria Sharapova et wildcard, lige på kanten af udløbet af russerens karantænedom for doping.

Sharapovas agent, Max Eisenbud, reagerede overfor New York Times med at kalde Wozniacki og Radwanska for 'journeyman'. Et begreb, som bruges om sportsfolk, der rejser jorden rundt for at samle penge op uden rigtigt at vinde noget.

Forrygende forvandling: Legenden har genfundet troen på Wozniacki

Siden sendte Eisenbud, som afsløret i Ekstra Bladet, en skriftlig undskyld til danskeren, men den gav hun ikke meget for på det tidspunkt.

- Så prøver han at sende mig den email, som bare får mig til at tænke, at det gjorde han, fordi han skulle gøre det. Hvis han virkelig var ked af det, så var han gået ud i de medier, hvor han havde kaldt mig en 'journeyman', og sagt, at han havde lavet en fejl. Så den undskyldning kan jeg ikke bruge til noget, sagde hun dengang.

Annonce:

I dag har hun mest lyst til at lukke sagen ned og koncentrere sig om årets sidste kampe. Men direkte adspurgt understreger hun overfor Ekstra Bladet, at sagen ikke har noget at gøre med hendes og Maria Sharapovas personlige forhold at gøre.

Det eksisterer nemlig ikke.

- Jeg har aldrig rigtigt haft et forhold til Maria. Jeg tror aldrig, hun har haft et forhold til nogen på touren.

- Jeg har ikke noget imod hende på den måde. Og det her har hun ikke noget med at gøre. Det handler om ham, der har optrådt uprofessionelt, siger hun om Max Eisenbud.

Maria Sharapova afsonede en 15 måneder lang dopingkarantæne for brug af stoffet meldonium.

Under US Open faldt det igen Caroline Wozniacki for brystet, at arrangørerne i hendes øjne forkælede den dopingdømte - men altid billetsælgende - stjernespiller ved konstant at give hende plads på den store scene, Arthur Ashe Arena, mens højere rangerede spillere måtte tage til takke med mere ydmyge baner.

Den sag kan du genlæse nedenfor.

Caroline iskold overfor undskyldning fra Sharapova-agent: Han er så pinlig

Sharapova-agent på knæ efter Wozniacki-hån: Undskyld, Caroline!

Annonce:

Langer ud efter Wozniacki og co.: Meget mærkeligt!

Sharapova i ny bog: Derfor hader Serena mig

US Open-boss svarer igen på Wozniacki-sviner: Derfor valgte vi Sharapova

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: