Kollegaer på nakken af Wozniacki: Du er overvurderet

Mediet ESPN har spurgt 31 professionelle tennisspillere om, hvem der er den mest overvurderede spiller på, og hvem der er den største diva. Her får Wozniacki mange af stemmerne

Flere af Caroline Wozniackis kollegaer i tennissporten mener, at hun er den mest overvurderede spiller. (Foto: AP/Andy Wong)
Flere af Caroline Wozniackis kollegaer i tennissporten mener, at hun er den mest overvurderede spiller. (Foto: AP/Andy Wong)

Når French Open serves i gang mandag formiddag, bliver det som bekendt uden Caroline Wozniacki. Danskeren har ikke fået styr på en drilsk ankelskade.

I stedet kan hun smække den sårede sag op derhjemme og læse nogle sære nyheder om sig selv. Det store medie ESPN har nemlig lavet en større, anonym undersøgelse, hvor det har stillet 31 professionelle tennisspillere en række spørgsmål om deres egne tennis-kollegaer. Og her får Wozniacki negative stemmer fra flere af sine kollegaer.

For eksempel går et af spørgsmålene på, hvem der er sportens mest overvurderede spiller. Og godt nok synes flere af kollegaerne, at den bulgarske herrespiller Grigor Dimitrov og Maria Sharapova er de mest overvurderede, men Wozniacki indtager en tredjeplads i den duel, da 9,7 procent af de adspurgte har stemt på hende.

Roger Federer misser en grandslam-turnering for første gang i sin professionelle karriere. (Foto: AP/Tertius Pickard) Tennis Verdensstjerne laver en 'Wozniacki': Misser French Open

Den danske tennis-darling scorer også mange stemmer på spørgsmålet om, hvem der er sportens største diva. Her er det igen 9,7 procent af respondenterne, der svarer Wozniakci. Men den kategori vinder Maria Sharapova dog klart. Den for tiden doping-udelukkede russer får hele 35,5 procent af stemmerne.

Så er spørgsmålet bare, om 'diva' er ment i en positiv eller negativ forstand. For det kan både betyde en med stor udstråling og - eller - en med krukket adfærd.

Undersøgelsen mangler måske lige at uddybe betydningen der.

Den dopingdømte tennisstjerne kan stå over for en karriereafslutning som følge af hendes suspension. (Foto: All Over Press) Tennis 'Sharopovas karriere er måske slut'

Et af spørgsmålene gik også på, om de adspurgte tror, at den 17-dobbelte, schweiziske Grand Slam-vinder, Roger Federer, vinder endnu en Grand Slam-titel, inden han indstiller sin snart 18 år lange karriere.

Her svarer 51,6 procent faktisk, at de tror på, at 34-årige Federer stadig kan vinde et af de fire Grand Slam-trofæer.  

Én ting er dog sikkert. Det bliver ikke under årets French Open, som begynder på mandag. For Federer er ligesom Wozniacki ude allerede inden, det hele begynder. Schweizeren døjer nemlig med en rygskade.

Caroline Wozniacki og Serena Williams taler ud om Sharapovas doping-afsløringer

128 kommentarer
Vis kommentarer