Kostbar ørken-regn: To kampe på en dag venter Caroline

Caroline Wozniackis kamp mod Kiki Bertens er udsat til onsdag på grund af regn i Qatar - hvor vinderen også skal spille anden runde

Der var langtfra lige så meget solskin i Qatar, som da Wozniacki dystede mod Donna Vekic i anden runde af Australian Open. Foto: AP
Der var langtfra lige så meget solskin i Qatar, som da Wozniacki dystede mod Donna Vekic i anden runde af Australian Open. Foto: AP

Caroline Wozniacki må vente til onsdag med at få færdigspillet sin førsterundekamp i WTA-turneringen Qatar Open. Vedvarende regn skabte nemlig store problemer i tirsdagens program, der måtte afbrydes adskillige gange.

Wozniacki kom derfor til at vente i timevis på at komme i aktion mod hollandske Kiki Bertens, og da der endelig var grønt lys, blev det til en ganske kort fornøjelse.

Michael og Siw Laudrup var blandt tilskuerne, og så den danske tennisdarling blive brudt i allerførste parti, inden hun fik brudt tilbage.

Spillerne nåede dog kun at afvikle fire partier i første sæt, inden kampen endegyldigt blev afbrudt ved stillingen 2-2. Nu håber arrangørerne, at vejret bliver bedre onsdag, så opgøret kan blive spillet færdig.

For at gøre ondt værre så betyder det, at vinderen får det ekstra svært.

Hun skal i anden runde op imod polakken Agnieszka Radwanska, som er nummer seks på verdensranglisten, og er oversidder i anden runde.

Men den kamp skal også afvikles onsdag, så hvis Caroline Wozniacki som planlagt slår Kiki Bertens, venter der to kampe på en dag.

Se også: Nadal får tidligere verdensetter som ny træner

Se også: 206 centimeter stjerne: Her er Carolines mystiske mand

Se også: Carolines bror afslører: Så længe har de været kærester

Se også: Se billedet: Wozniacki bekræfter sin nye kærlighed

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere