Annonce:
Annonce:

Kovending: Nu vil de ikke se Sharapova ved French Open

Arrangørerne i French Open vil alligevel ikke giver russeren et wildcard til den næste grand slam

Denne situation får Maria Sharapova ikke mulighed for at opleve i år. Her løfter hun pokalen i Paris i 2014. Hun vandt også turneringen to år tidligere. Foto: AP
Denne situation får Maria Sharapova ikke mulighed for at opleve i år. Her løfter hun pokalen i Paris i 2014. Hun vandt også turneringen to år tidligere. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

Først ville de se hende i Paris. Nu har arrangørerne af French Open pludselig ombestemt sig.

Maria Sharapova skal ikke spille grand slam i Paris fra 28. maj. Hun får nemlig ikke et wildcard til turneringen, som hun har vundet to gange.

- Hvis der kan tildeles et wildcard for tilbagekomst efter skader, kan der ikke tildeles et wildcard for tilbagekomst efter doping, siger chefen for det franske tennisforbund, Bernard Giudicelli Ferrandini, ifølge BBC.

- Jeg er virkelig ked af det på Marias vegne og overfor hendes fans. De må være meget skuffede, men det er mit ansvar at beskytte de høje standarder i sporten.

Den 30-årige russer har efter sit comeback i Stuttgart sidste måned spillet tre turneringer på wildcards men har endnu ikke opnået en rangering, der kvalificerer hende til at spille kvalifikation til en grand slam. Hun er i øjeblikket verdens nummer 211.

Annonce:

Maria Sharapova, der netop nu deltager i WTA-turneringen i Rom, blev efter Australian Open testet positiv for meldonium og idømt to års karantæne, som siden blev nedsat til 15 måneder.

Arrangørernes tidligere snak om et wildcard til russeren til French Open har mødt kritik fra flere sider, blandt andre fra en anden topspiller, polske Agnieszka Radwanska.

Endnu er det uvist, om Maria Sharapova kan kvalificere sig til Wimbledon måneden efter. Når hun semifinalen i denne uge i Rom, opnår hun dog en rangering, som i skrivende stund er nok til at spille kvalifikation i London.

Som det kan ses nedenfor, har Ben Rothenburg fra New York Times opsnuset, at Sharapova er blevet tilbudt et wildcard til næste uges turnering i Strassbourg, hvor Caroine Wozniacki i øvrigt også er tilmeldt. Turneringen ejes af det franske tennisforbund, så hvis det bliver til noget, taler forbundet altså med to tunger.

Skulderskadet Caroline trækker sig fra turnering i Rom

Gav dopingdømte Sharapova møgfald: Nu tørner de sammen i ondt opgør

Annonce:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: