Kvitter karrieren for Caroline

Tjekkiske Jaroslav Pospisil forlader ATP-turen, hvis han kan få fast job som hittingpartner hos Team Wozniacki

Jaroslav Pospisil er klar til at tage imod alle slag fra Caroline, hvis han får jobbet (Privatfoto)
Jaroslav Pospisil er klar til at tage imod alle slag fra Caroline, hvis han får jobbet (Privatfoto)

LONDON (Ekstra Bladet): Adskillige fyre har stået foran Caroline Wozniacki og taget imod hendes slag uden at kny. Nu er turen kommet til tjekkiske Jaroslav Pospisil, der som 34-årig står ved en skillevej:

- Får jeg jobbet, stopper jeg min egen karriere, siger den 34-årige mangeårige tennisspiller, der for et par år siden snusede til Top 100 og så sent som i sidste uge spillede kvalifikation til Wimbledon.

Caroline Wozniacki vælger altid at serve selv, hvis hun vinder lodtrækningen, og det viger hun ikke fra (Foto: AP) Tennis Caroline: Derfor server jeg altid først

Han var med Team Wozniacki i Eastbourne og er nu flyttet med familien ind i huset i Wimbledon Village, mens han venter på, at prøvetiden bliver til en fast aftale.

- Det er et godt spørgsmål. Det er op til Piotr og Caroline. Er de tilfredse, så fortsætter vi. Det håber jeg i hvert fald, for Caroline er en rar pige at arbejde og være sammen med.

Caroline Wozniacki er vant til at håndtere langt højere varmegrader som her i Australien i 2012 (Foto: AP) Tennis Arrangørerne i varme-panik: Men Caroline er ligeglad

Svaret er Piotr Wozniacki meget tæt på at levere:

- Jeg tror, han bliver, men vi har ikke talt konkret om det endnu.

- Jarek er en god, tjekkisk dreng, som er meget seriøs og udfører de ting, vi beder ham om. Han har selv spillet single helt op til nu, så det er sjovt at have en, der er så tæt på topniveau, siger han og tilføjer:

- Og så virker han også okay udenfor banen. 

- Men jeg tror jo ikke på, at vi hele tiden skal have samme hittingpartner, så det det bliver kun en aftale for resten af sæsonen.

Denisa Allertova i sin 1. runde-kamp i Wimbledon. (Foto: AP) Tennis Modstander erkender: Ved ikke ret meget om Caroline

Også Caroline virker tilfreds med modspillet fra den nye dreng i klassen:

- Han kan veksle tempoet, spille hårdt og fladt, og så kan han serve. Han har ligget højt rangeret, så han rammer bolden godt.

Caroline Wozniacki kunne smile efter at have overvundet sin koldstart (Foto: AP) Tennis Caroline efter chokstart: Jeg skulle lige i gang

Omvendt har tjekken lidt svært ved at vurdere Carolines styrke.

- Det er lidt svært for mig, for jeg er jo vant til herretennis. Jeg skal lige lære kvindetennis at kende, men jeg kan da føle dag for dag, at hun bliver stærkere ude på træningsbanen.

8 kommentarer
Vis kommentarer