Kysser i poolen: Nu går Carolines kærlighed verden rundt

Billeder af Caroline Wozniacki og David Lee, der kysser i poolen, sender deres forhold på global rundtur på de sociale medier

Caroline og David lagde heller ikke i Paris skjul på deres kærlighed, men nu tænder nye kyssebilleder op under de sociale medier. Privatfoto
Caroline og David lagde heller ikke i Paris skjul på deres kærlighed, men nu tænder nye kyssebilleder op under de sociale medier. Privatfoto

De første kyssebilleder af Caroline Wozniacki og hendes amerikanske kæreste, basketballspilleren David Lee, går nu kloden rundt og bekræfter, at de også internationalt er sportens nye 'power couple'.

Britiske Daily Mail har således lavet et større galleri, som du kan se her.

Forleden brugte de for første gang ordet 'my love' om hinanden på de sociale medier, så nu kan ingen være i tvivl om deres kærlighedsforhold, som hun dog reelt offentliggjorde på Valentines Day.

Ekstra Bladets læsere har dog tidligere kunne læse om deres følelser for hinanden. Blandt andet sagde en forelsket David Lee forrige uge i Paris, at hans Caroline 'skinner som menneske'.

Parret har selv lagt fotos ud fra deres ferie på Sardinien, og det har siden trukket fotograferne til deres oase i og omkring swimmingpoolen.

I går tog danskeren så afsked med den solbeskinnede ferie ø på samme medier:

Nu er bikinien altså igen blevet afløst af træningstøj, og lige nu træner hun hjemme i Monaco, før turen går mod vejrmæssigt mere lunefulde kyster, nemlig sydengelske Eastbourne, hvor hun er en del af et stærkt felt til Aegon International med en præmiesum på 753.900 dollars.

Her vil en stor del af verdenseliten, med ranglistens nummer tre, tjekken Karolina Pliskova, være til stede som sidste opvarmning til Wimbledon.

Der kan også blive lejlighed til revanche mod 20-årige Jelena Ostapenko, som danskeren har tabt til i samtlige fire opgør, dog aldrig på græs.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i 2009 og er i tre andre tilfælde nået til semifinalerne. Sidste år tabte hun kort efter sin lange skadespause i tredje runde til Monica Puig.

Se også: Se billedet: Kåd Caroline på badeferie med kæresten

Se også: Viser kærligheden frem i Paris: Derfor er David vigtig for mig

Caroline Wozniacki er stolt over sine billeder i Sports Illustrateds Swimsuit Edition. Foto: Troels Christensen Sport og Spil Wozniacki om nye bikini-fotos: Derfor smider jeg tøjet - igen