Lamslået Piotr: Skandaløst, Caroline

Piotr Wozniacki var forbløffet over datterens gentagne fejlplaceringer, når hun skulle returnere serv, og hans talestrøm kostede en fortjent advarsel

Caroline afgør kampen mod Taylor Townsend. (Foto: SNTV)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Kampen igennem kom der masser af lyd fra Piotr Wozniacki i boksen. Og til sidst faldt hammeren fra dommerstolen: Advarsel!

På det tidspunkt havde hans datter ellers netop brudt til 4-2 i andet sæt, men det var så også fordi, Caroline endelig havde fattet, hvad Piotr så længe havde råbt efter hende.

- Jeg fik advarsel, fordi jeg måske otte gange spørger Caroline, hvordan det er, hun står til returneringen af serven. Det var skandaløst dårligt. Det er ikke der, du skal stå mod en venstrehåndsspiller.

- Hele første sæt kom serven direkte til hendes krop, så hun ikke fik plads til at slå returneringen. Så jeg råbte: 'Stå til venstre, brug kun baghånd'.

- Fordi hun ikke returnerer rigtigt, kan hun heller ikke slå forhånd eller baghånd. Hun slår for tidligt. Står bare og kigger. Hun var alt for nervøs og satser kun på sin egen serv, speedsnakkede Piotr Wozniacki med hyppig rysten på hovedet.

Tak for kampen til Taylor Townsend. I anden runde venter der en stor mundfuld i form af den tidligere verdensetter Victoria Azarenka. (Foto: Rob Griffith/AP)
Tak for kampen til Taylor Townsend. I anden runde venter der en stor mundfuld i form af den tidligere verdensetter Victoria Azarenka. (Foto: Rob Griffith/AP)
 

Før kampen havde han sat fokus på to nøgleslag. Serven og returen. Og mens han var godt tilfreds med den første disciplin (Caroline satte 70 procent af førsteserverne i spil og vandt næsten lige så mange af dem, red.), var han rystet over den anden.

Caroline Wozniacki skal i anden runde i Australian Open møde hviderusseren Victoria Azarenka. (Foto: AP) Tennis Puha: Nervøs Caroline holdt hovedet koldt

- Da returneringen endelig er på plads, er hun bedre end den anden til det hele.

- Er det rimeligt, at du får den advarsel?

- Ja, det er det, for han havde vist mig med hånden, at jeg skulle stoppe det. Men det virkede, svarede Piotr Wozniacki med et skævt smil.

- Bagefter slår hun jo friere.

De to grand slams på hardcourt er de største mål for Caroline Wozniacki (Foto: Troels Christensen) Tennis Caroline: Her er mine grand slam-mål

Der var generel ros til Carolines 'fantastiske baghånd' og ris til en forhånd, som hun længe ikke formåede at stå imod med, når Taylor Townsend pressede den.

- Og så er det godt, at hun holder hovedet koldt og laver de rigtige server på de rigtige tidspunkter, sagde Piotr Wozniacki.

Azarenka gjorde kort proces mod Sloane Stephens. (Foto: Bernat Armangue/AP) Tennis Storspillende Azarenka venter på Caroline

0 kommentarer
Vis kommentarer