Legendarisk trio i følelsesladet hyldest af Wozniacki

Nyere tids største mandlige tennisstjerner sender en varm og dybfølt hilsen til Caroline Wozniacki i forbindelse med hendes karrierestop. Se klippet nede i artiklen

Foto: Greg Wood, William West/AFP og Kai Pfaffenbach/ Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Greg Wood, William West/AFP og Kai Pfaffenbach/ Reuters/Ritzau Scanpix

Fra nær og fjern vælter det ind med hilsner, hyldest og anerkendelse fra folk i og omkring tennis, efter Caroline Wozniacki fredag morgen dansk tid havde spillet sin sidste professionelle kamp som tennisspiller.

Mens tennisskribenten Ben Rothenberg fra New York Times spekulerede i, hvor lang tid der går, inden der er plads til hende i sportens Hall of Fame, sendte WTA Touren et opsigtsvækkende tv-klip på Twitter.

1 minut og 55 sekunders interview med hendes tre mandlige kollegaer, Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic. Tre herrer der i mange år har kendt Wozniacki fra et utal af turneringer og optrædener på alverdens tennisbaner.

Og trioen med foreløbig 55 Grand Slam-titler mellem sig lægger ikke skjul på deres respekt og kærlighed til danskeren.

- Ved ikke hvordan jeg skal sige farvel til dig, kommer det indledningsvis fra Novak Djokovic, som Caroline udviklede et nært venskab med, da de lærte hinanden at kende i Monaco mange år tilbage.

- Vi udviklede et godt venskab. Du er en fantastisk person og har gjort så meget godt for tennis, siger serberen i indslaget.

'Dine kampe tog evigheder'
Rafael Nadal smiler, men han understreger, at: - Det er meget trist. For alle vil gerne se dig fortsætte, siger spanieren.

- Du har haft en fantastisk karriere, og du er altid meget sød mod alle, kommer det.

Også Roger Federer hylder sin danske kollega, om end han ofte har måtte have tålmodigheden i brug omkring Wozniacki.

- Jeg har tit ventet på at skulle i kamp efter dig. Og dine kampe tog evigheder. Men det er okay, for jeg elskede at se dig spille, siger schweizeren med et smil.

- Vi kommer til at savne dig, men du er velkommen til at komme og se os spille, siger Djokovic.

Du kan se hele klippet herunder

Også Ons Jabeur, der skulle vise sig at blive hendes sidste modstander som professionel tennisspiller, sender en hilsen på Twitter.

- Tillykke @CaroWozniacki med din fantastiske karriere. Det var en ære at dele banen med dig i dag. Din fighter-ånd har altid inspireret mig, og jeg ønsker dig alt det bedste i dit næste kapitel af dit liv. Du bliver savnet, men jeg er sikker på, at vi vil se dig igen, skriver tuneseren.

No more miss Sunshine på tennisbanerne. Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Hylder Wozniacki: Det er ikke hverdagskost

Det er forbi. Foto: Kim Hong-ji/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Game over, Caroline: Karrieren er slut

Far og datter på banen i Melbourne efter den sidste kamp. Foto: Roger Parker Tennis Piotr føler sig befriet: Nu skal jeg kun være far

45 kommentarer
Vis kommentarer