Legende: Caroline slår ikke Serena uden en 'killerserv'

Skal Wozniacki slå Williams skal hun kunne hente gratis point i egen serv, mener Chris Evert, der i den sammenhæng tror mere på yngre udfordrere

Caroline slår næppe Serena, før hun har en dræberserv, mener Chris Evert (Foto: AP)
Caroline slår næppe Serena, før hun har en dræberserv, mener Chris Evert (Foto: AP)

Da Ekstra Bladet efter deres højt besungne semifinale i WTA-finalen i Singapore talte med Chris Evert, var den 18-dobbelt grand slam-vinder helt oppe at køre over, hvor tæt Caroline Wozniacki var på at slå Serena Williams.

Danskeren var inde i en forrygende udvikling, mente hun, og det gør hun for så vidt stadig. Men hun er overfor Tennis.com forbeholden overfor hendes chancer for at slå den suveræne amerikaner.

Se også: Legende om Caroline: Nu er hun endelig på rette vej

- Jeg var lidt forbavset over, at hun behandlede Serena på den måde, siger hun om Caroline, der tabte gyseren efter tiebreak i tredje sæt.

- Spillemæssigt er hun blevet så meget bedre og mere aggressiv. Men hun har ikke nogen killer-serv. Jeg tror bare, at hvis nogen skal slå Serena, er nødt til at have en killer-serv for at hente gratis point.

Se også: Wozniacki kæmpede hårdt mod verdens nummer 130

I den sammenhæng tror Evert mere på yngre kræfter som Madison Keys, Sloane Stephens og Eugenie Bouchard.

- Som Keys så ud i Australien Open (hvor hun nåede semifinalen, red.), bliver hun hård at have med at gøre på græs. Jeg er imponeret af hendes serv og af hendes retur. Hun er afgjort en udfordrer til Wimbledon-titlen, mener hun.

Serena Williams kan møde Stephens i fjerde runde, mens Caroline Wozniack i de to næste runder kan rende ind i først Madison Keys og dernæst Eugenie Bouchard i kvartfinalen, hvis hun i aften besejrer den schweiziske himmelstormer Belinda Bencic.

Se også: Afsløret på tv: Tennisspiller snyder så vandet driver

Braget i tredje runde følger senere i nat, dansk tid, når Maria Sharapova og Victoria Azarenka tørner sammen.

13 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere