Løchte mod top-par: Nu er vi rigtige underdogs

- Vi er bedst på græs, så vi skal ikke gøre os selv dårligere end, vi er. Jeg kan gå med til 45-55, mener han før opgør mod de anden-seedede

Nielsen og Marray i aktion på Wimbledon-anlægget. (Foto: AP)
Nielsen og Marray i aktion på Wimbledon-anlægget. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): De vandt turneringen i 2012 og efter to kampe har Jonathan Marray og Frederik Løchte Nielsen altså stadig status som ubesejrede på det Wimbledon, som danskeren elsker så intenst.

Mandag kan det årelange eventyr dog meget vel finde et afsluttende kapitel, når modstanderne tårner sig op i skikkelse af Ivan Dodig fra Kroatien og brasilianske Marcelo Melo. Turneringens anden-seedede par.


Løchte og Marray på taget - se interviewet

- Vi er undertippede hver gang nu, men vi befinder os nu også meget godt i rollen som underdogs, siger Løchte, som har stor respekt:

- Det her par er af de mest solide over de senere år. Jeg tror, at de mindst har stået i semifinalerne ved alle grand slams. De har været i finalen her. Og de komplementerer hinanden rigtig godt.

Bernard Tomic i aktion mod Novak Djokovic. (Foto: AP) Tennis Svinede forbund til - straffen faldt prompte til Wimbledon-stjerne

Men han strækker selvsagt ikke ketsjer på forhånd.

- Jeg føler, vi står godt i egen serv. Det vil sige, at vi er et stærkt serve-par, og det kan også påvirke dem at vide. Holder vi serv, vil vi være tæt på med de fleste, og det giver lidt frihed en gang i mellem til at tage nogle chancer.

Han anser generelt double-konfrontationerne for at være meget tætte opgør.

- Det er meget få point, der afgør dem. På et andet underlag skifter procenterne måske lidt, men på græs kommer man tættere på fifty-fifty.

Karlovic og Andy Murray tørner sammen i 4. runde af Wimbledon. (Foto: AP) Tennis TV: Snyder han sig til Wimbledon-sejr her?

- Og vi er bedst på græs, så vi skal ikke gøre os selv dårligere end vi er. Jeg kan gå med til 45-55, griner Løchte, da han bliver bedt om at sætte procenter på.

Kampen afvikles som mandagens sidste på Bane 16, hvor der formentlig vil være god, national opbakning.

-Jeg er meget ydmyg overfor, at der kommer danskere og hepper. Det er sjovt, smiler han.

Foto: AP Tennis Favoritter falder som fluer: Her er Wozniackis 'nemme' finale-vej

1 af 2 
2 af 2 Nielsen og Marray i aktion på Wimbledon-anlægget. (Foto: AP)
3 kommentarer
Vis kommentarer