Lyngvilds bodsgang: Undskyld, Caroline!

Modediktatoren går bodsgang, men har nu svært ved at forstå, hvor stærke reaktioner man kan frembringe ved at kritisere Caroline Wozniacki

Udtalelserne gik verden rundt - bogstavelig talt.

'Hun poserer jo som en tarvelig tøs', bemærkede Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild blandt andet, da han fældede dom over Caroline Wozniackis bikini-serie i Sports Illustrated.

Tennis-kendisserne på det sociale medier var ikke enige i den betragtning. Heller ikke Ekstra Bladets læsere: 85 procent af 30.000 stemmer var sat på, at Caroline Wozniacki så skøn ud i bikini. Uagtet lys og positur.

Jim Lyngvild giver ikke meget for Caroline Wozniackis billedserie, som han finder vulgær og langt fra elegant. Foto: Twitter/Caroline Wozniacki Tennis Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Jim Lyngvild er fuldt ud bevidst om, at hans udtalelser næppe har holdt Caroline Wozniacki vågen om natten. Alligevel postede han torsdag morgen en undskyldnings-video på sin Facebook-side (se ovenfor).

Caroline Wozniacki smiler stadig over sine billeder og er ligeglad med Jim Lyngvilds mening (Privatfoto) Tennis Nu svarer Caroline på grov bikini-kritik

Caroline Wozniacki selv er meget glad for sin billedserie i Sports Illustrated. (Privatfoto)
Caroline Wozniacki selv er meget glad for sin billedserie i Sports Illustrated. (Privatfoto)

Her understreger modediktatoren, at det er billederne, han udtaler sig om. Ikke personen Caroline Wozniacki, som han har ganske høje tanker om.

- Jeg siger undskyld, for det skal man. Men jeg finder det lidt besynderligt, at noget er så helligt. Man burde kunne diskutere alting, men Caroline Wozniacki må man ikke røre, siger han til Ekstra Bladet.

Tennis Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

De mange reaktioner på udtalelserne har overrasket, uden han af den grund har skiftet holdning.

Hvis Caroline Wozniacki en dag skulle ønske at få taget en billedserie, som lever op til Miss Sunshines status, opfordrer Jim Lyngvild den danske tennisdarling til at give ham et kald.

- Jeg blev bedt om at tage stilling til de billeder. Nogle af dem er der for meget Paradise Hotel over, og hvis der er noget, hun ikke er, så er det Paradise Hotel. Kvaliteten skal være i orden, og det er den ikke på dem alle sammen, fastholder han.

Omvendt skal man heller ikke være for fin til at sige undskyld ...

Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto) Tennis Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

0 kommentarer
Vis kommentarer