Mærket Serena i finalen: Har aldrig følt mig mere syg

Trods sygdom i kroppen spillede Serena Williams sig i finalen ved French Open, selvom hun ikke troede på det

Serena Williams klarede sig i finalen trods sygdom. (Foto: AP)
Serena Williams klarede sig i finalen trods sygdom. (Foto: AP)

En genstridig influenza-lignende sygdom har sat sig fast i Serena Williams' krop, afslører tennisstjernen selv, efter at hun torsdag spillede sig videre til finalen ved French Open.

- Jeg har aldrig følt mig så syg. Jeg fik influenza efter min kamp i tredje runde og har kæmpet med det lige siden, siger den 33-årige Williams til tv-stationen ESPN.

Verdensetteren var da også voldsomt presset, da hun slog turneringens schweiziske overraskelse, Timea Bacsinszky, med 4-6, 6-3 og 6-0.

Det lød samtidig halvhjertet, da amerikaneren inde på banen forsøgte at opildne sig selv.

- Jeg havde ikke troet, at jeg kunne vinde, og jeg havde ikke lyst til at ende i et tredje sæt. Jeg var så træt, men før jeg fik set mig om, var jeg i tredje sæt. Jeg ved ikke, hvad der skete, siger Serena Williams.

Serena Williams skal møde Lucie Safarove i finalen i French Open. (Foto: AP) Tennis Serena Williams dingler i French Open-finale

Den amerikanske stjerne valgte at droppe semifinalens efterfølgende pressemøde for i stedet at opsøge en læge. Hun er derfor heller ikke selvsikker på at sejre i finalen mod tjekken Lucie Safarova, der aldrig tidligere er nået så langt i en grand slam-turnering.

- Jeg håber bare, at jeg får det bedre, lyder det fra Williams.

Tidligere udtalte hun i en skriftlig kommentar, at hun dog ser frem til at kæmpe om pokalen.

- Jeg er stolt over at være tilbage i finalen her på Roland Garros - i en by, der betyder meget for mig. Jeg er fast besluttet på at være 100 procent klar til finalen mod Lucie på lørdag, fortalte hun.

Den amerikanske verdensetter har to gange tidligere vundet French Open. I 2002 og i 2013.

2 kommentarer
Vis kommentarer