Manager afslører særlig plan bag Carolines bikini-billeder

- Det her er en fantastisk mulighed for at øge kendskabet til hende i en meget bredere kreds, og så kan du også tiltrække sponsorer, der ikke nødvendigvis annoncerer i sport, siger han om bikini-magasin

Carolines brand er 'hot' igen. Her filmet under ferie i Miami med veninden Serena Williams. (Video: Splash)

John Tobias har i en del år fulgt en strategi, der handler om at gøre Caroline Wozniacki til et såkaldt ’household-name’ på det amerikanske marked.

Set i det perspektiv er hendes deltagelse i årets udgave af Sports Illustrated Swimsuit Edition et kæmpe scoop for hendes amerikanske manager og dermed også hende selv.

- Det her er meget stort, siger han til Ekstra Bladet.

- Det er den mest læste enkelt-udgivelse af et magasin i verden med to-tre milliarder læsere online og på papir.

Nu springer Miss Sunshine for alvor ud som bikinimodel (Foto: All Over Press) Tennis Caroline jubler: Smider tøjet i Sports Illustrateds Swimsuit

- At Caroline er med i den betyder, at hendes navn, hendes image og brand bliver meget større hos en målgruppe, som ikke nødvendigvis ser tennis. Mange læsere er jo slet ikke sportsfans, forklarer John Tobias.

- Dermed stiger hendes værdi også meget i sponsorsammenhæng.

Caroline Wozniacki ses her på en ferie på Bahamas - mandag kan hun ses godt afklædt i Sports Illustrated Swimsuit (privatfoto) Tennis Se billedet: Afslører de afklædt Wozniacki her?

- Det her er en fantastisk mulighed for at øge kendskabet til hende i en meget bredere kreds, og så kan du også tiltrække sponsorer, der ikke nødvendigvis annoncerer i sport.

Manager John Tobias er selvsagt yderst tilfreds med at Caroline optræder i bikini-udgaven af Sports Illustrated (Foto: Jan Unger)
Manager John Tobias er selvsagt yderst tilfreds med at Caroline optræder i bikini-udgaven af Sports Illustrated (Foto: Jan Unger)
 

John Tobias er selv på vej til New York for at deltage i den intense markedsføring af udgaven.

I dag kan fans få deres magasin signeret og få taget fotos sammen med mange af modellerne i et stort, opvarmet telt på Herald Square på Manhattan.

Caroline Wozniacki vinder både på og uden for banen i øjeblikket. (Foto: AP) Tennis Millionerne vælter ind: Caroline-succes giver travlhed

Caroline Wozniacki og de andre kvindelige tennisstjerner er klar til sæsonfinalen i Singapore. (Polfoto: Anton Denisov) Sport og Spil Caroline: Penge er ikke det vigtigste

Carolines brand er 'hot' igen (Foto: Planet Photos) Tennis Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

I 2013 viste Caroline Wozniacki sig frem i sin JBS-kollektion

1 af 2 Manager John Tobias er selvsagt yderst tilfreds med at Caroline optræder i bikini-udgaven af Sports Illustrated (Foto: Jan Unger)
2 af 2 Caroline har det seneste år ikke været bleg for selv at vise sig frem i bikini på de sociale medier (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer