Annonce:
Annonce:

McEnroe syder over Borg-film: Jeg ligner en idiot

John McEnroe retter hård kritik mod 'Borg vs McEnroe' oven på premieren

Ligner McEnroe en idiot? Bedøm selv ved at se traileren til 'Borg vs McEnroe'
Annonce:
Følg Tennis

John McEnroe kommer ikke til at tilføje noget til sin liste over Netflix-favoritter, når 'Borg McEnroe' bliver tilgængelig.

Den amerikanske tennislegende har nemlig ikke meget til overs for dramatiseringen af hans rivalisering med svenske Bjön Borg, der netop har haft premiere i Danmark under titlen 'Borg.'

- Selv om jeg håbede på, at filmen ville være god, så er det uheldigvis ikke en særlig god film, er jeg ked af at sige, sagde John McEnroe i forbindelse med den første Laver Cup, tennis-udgaven af Ryder Cup, der blev indledt i Prag i går.

- En stor del af filmen er upræcis. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke har været mere virkeligstro. De har opfundet så meget.

Annonce:

- Der er meget at tage af, og når de virkelig vil udstille mig som en idiot, så kunne de godt have været mere mere opfindsomme, end det de er endt med, efter min ydmyge mening, sagde John McEnroe ifølge Daily Telegraph.

Det storstilede svenske filmprojekt kan bryste sig af, at have landet verdensstjernen Shia LeBeouf til at spille filmens amerikanske hovedrolle, mens Sverrir Gudnason spiller det svenske tennis-es, Björn Borg.

Björn Borg og John McEnroe var store rivaler i årene omkring 1980, hvor den rolige langhårede svensker stod i skarp kontrast til den iltre, højtråbende krøltop, McEnroe.

- Vi var ikke involveret i projektet fra starten, mig og John. Jeg så filmen for et par uger siden i Stockholm og den var OK. Den var OK, men det er stadig fiktion, sagde Björn Borg ved Laver Cup.

Drømmetennis! Wozniacki uddeler klø til verdens nr. 1

Pulveriseret af Wozniacki: Nu forklarer hun nedturen

Tennislegender mødes igen i højdramatisk kamp

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: