Midt i nedturen: Nu er der godt nyt til Wozniacki

Caroline Wozniacki skal møde enten Timea Babos eller Rebecca Petersson i anden runde i Wuhan

Foto: AP
Foto: AP

Tennisstjernen Caroline Wozniacki higer efter kamptræning efter en række tidlige exits, men når hun i næste uge deltager i WTA-turneringen Wuhan Open, skulle der være mulighed for at få flere kampe.

Danskeren, der er seedet som nummer to i den kinesiske turnering, er oversidder i første runde, hvorefter hun skal møde enten Timea Babos fra Ungarn eller den svenske kvalifikationsspiller Rebecca Petersson.

Det er på papiret spillere, som Wozniacki bør kunne slå, selv om hun aktuelt befinder sig langt fra topformen.

I denne uge fik hun blot en kamp i Tokyo, hvor hun i anden runde tabte til den hårdtslående italiener Camila Giorgi, der nåede helt frem til semifinalen.

I Wuhan har lodtrækningen været mere mild ved Wozniacki, der dog kan få hænderne fulde i en eventuelt tredje runde, hvor den 15.-seedede belgier, Elise Mertens, er den sandsynlige modstander.

Skulle Wozniacki nå kvartfinalen, kan spillere som Karolína Plísková (seedet som nummer 8) eller Jelena Ostapenko (10) vente hende.

Den nyslåede US Open-mester, Naomi Osaka, kan blive modstanderen i semifinalen. Verdensetteren, Simona Halep, er topseedet og kan først blive modstanderen i en finale.

Wozniacki nåede blot anden runde i Wuhan sidste år og har derfor kun få point at forsvare.

Sorgen er stadig ubærlig, selv om der er gået syv år, siden Filippa omkom i en trafikulykke. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Dansk tennishelts store sorg: Min datter døde i trafikulykke

Mark O. Madsen har lagt en lang bryde-karriere på hylden for at forfølge sin drøm om at kæmpe i MMA. Foto: Philip Davali Sport og Spil Bor i en campingvogn: OL-helt satser alt for sin nye drøm

Se også: Kæmpe nedtur for Caroline

53 kommentarer
Vis kommentarer