Annonce:
Annonce:

Miss Sunshine vandt i tusmørket

Spillede om kap med dagslyset men fik hevet sejren hjem lige før kampen ville blive afbrudt - Piotr fik stress

Annonce:
Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Yes, Caroline Wozniacki er videre til tredje runde i Wimbledon efter en sejr på 6-3, 6-4 over den bulgarske græshoppe, Tsvetana Pironkova.

Og det skete heldigvis med en præstation, som i niveau til tider mindede lidt om sidste uges fine indsats i Eastbourne.

Kampen var den sidste på Bane 2, og efter et program, der trak ud, frygtede man, at de to skulle spille om kap med dagslyset for at komme i mål.  Det var også tæt på ikke at lykkes.

- Puha, jeg vil slet ikke kommentere kampen lige nu. Der var alt for meget stress på, reagerede Piotr Wozniacki udenfor stadion lige bagefter.

- Men det var meget vigtigt, at vi ikke skal ud for at spille færdigt i morgen. Vi så, at Pironkova er en farlig spiller, konstaterede han.

Annonce:

Første sæt bølgede frem og tilbage fra start. Bulgareren gav flere prøver på, hvorfor hun har haft så gode resultater på græs, men det var Wozniacki der brød først til 2-1.

Desværre gik hun – som det er set før – direkte ud og smed sin egen serv bagefter, og så fulgte et par tætte partier, hvor hun måtte afværge en breakbold til 2-4, før hun efter et aggressivt parti selv brød til 4-3 med en diagonal baghåndsvinder og et højlydt ’come on’.

I denne fase var Wozniacki for alvor begyndt at svinge frit med slagarmen, og da hun stod med to break- og sætbolde, svigtede hun heller ikke. En forhåndsvinder blev smukt sendt ned langs linjen.

Hun tog momentum med sig ind i andet sæt og var tæt på at bryde til 2-0, men Pironkova fik afværget, og de næste partier blev tætte.

Formstærk ester venter
Så brød Wozniacki med et slag, der virkelig var et break værdigt. Fra baglinjen lobbede hun følt og smukt hen over Pironkova, og bolden dalede ned lige inden for baglinjen. 3-1.

Annonce:

Desværre gentog hun miséren fra første sæt og gik ud og smed sin serv, og mens mørket så småt faldt på, fik bulgareren udlignet, før Caroline rent servede sig på 4-3.

Så stod hun med en breakbold – en lille matchbold – men modstanderen afværgede med en bold, der dykkede ned på baglinjen. 4-4.

Wozniacki holdt sikkert til 5-4, og hun udnyttede sin første matchbold.

I tredje runde lørdag møder hun formstærke Anett Kontaveit fra Estland, verdens nummer 38, der forleden vandt græsturneringen i S’Hertogenbosch og nemt slog Daria Kasatkina fra Rusland.

Tidligere torsdag ryddede et par overraskelser vejen for danskeren. Ja, det var nærmere sensationelt, at slovakiske Magdalena Rybarikova, verdens nummer 87, sendte tredjeseedede Karolina Pliskova ud af Wimbledon i tre sæt. Seedningen foreskrev, at Pliskova og Wozniacki skulle mødes i en kvartfinale.

Tidligere på dagen sendte amerikanske Alison Riske overraskende Kristina Mladenovic, der var 12. seedet, ud af turneringen. Franskmanden lå til at møde Wozniacki i fjerde runde.

'Jeg drev bordel midt i OL-byen'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: