Missede Wozniacki: Nu tager Seier revanche

- Desværre lykkedes det mig aldrig at komme med på hendes rejse som sponsor, siger rigmanden, der nu spiller sig ind i tennissporten med en pose penge til Clara Tauson

PR-foto
PR-foto
Følg Tennis

Mens 16-årige Clara Tauson holder en lille turneringspause, henter hun en StorSeier udenfor banen. Her har forretningsmanden Lars Seier Christensen nemlig lagt et femårigt sponsorat til fremme af hendes udvikling.

Dermed går han aktivt ind i tennissporten med nogle års forsinkelse, fortæller han.

- For cirka halvandet år siden gjorde Mikkel Nissen, hendes rådgiver, mig opmærksom på Clara. I tidernes morgen gjorde han mig også opmærksom på Caroline Wozniacki, før hun blev rigtig stor.

- Desværre lykkedes det mig aldrig at komme med på hendes rejse som sponsor, hvilket ene og alene var min egen skyld, men denne gang lyttede jeg selvfølgelig og har fulgt lidt med på sidelinjen siden da, siger han til Ekstra Bladet.

Seier, der for nylig blev storaktionær i Parken, er ishockeysponsor i Rungsted, tidligere var det i cykelsporten og desuden har flirtet med Formel 1, kalder sin egen tennisinteresse for ’moderat’.

Han forsøgte uden succes selv at samle ketsjeren op med en personlig træner for nogle år siden. Men han kan godt se sig selv følge Claras karriere og håber især, at han kommer til at se hendes spille Wimbledon.

- Hun er stor og stærk og har en god selvtillid. Hun tror virkelig på at få succes og er villig til at lægge den indsats, der er nødvendig. Jeg tror hun kan komme rigtigt langt og vil få en stor plads i danskernes hjerter, siger han.

Lars Seier Christensen håber at se Clara Tauson gøre sig i Wimbledon. Foto: Tariq Mikkel Khan
Lars Seier Christensen håber at se Clara Tauson gøre sig i Wimbledon. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Clara har allerede præsteret fantastisk, og selvom hun får 100 procent støtte fra sin familie, står det klart, at talentet ikke alene kan sikre, at hun kan nå hele vejen til toppen. De næste par år er ekstremt vigtige for hendes udvikling.

Aftalen føjer sig til dem, Clara Tauson også har fået med K.B., Yonex og Crown Plaza Copenhagen Towers, og Mikkel Nissen glæder sig selvsagt over udviklingen, som han kalder ’en yderligere blåstempling af projektet omkring Clara’.

- Det er helt afgørende for Claras udvikling i relation til træning, turneringer,

rejser og akademi-ophold, siger han og fortæller, at Clara netop er kommet hjem fra et ti dage langt ophold på Mouratoglou Tennis Academy i Nice, der ledes af Serena Williams træner, Patrick Mouratoglou.

Han oplyser, at Clara Tauson muligvis spiller en ITF-turnering i Italien med 25.000 dollars i præmiesum, før hun vender tilbage til juniorrækken og spiller French Open.

Ny Løchte-optur: Skyder frem efter to finaler i træk

Carolines katastrofe: Måtte opgive igen

Indstiller karrieren

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.