Annonce:
Annonce:

Mørke og regn afbryder Carolines kamp

Caroline Wozniacki var ved at smide momentum over til 18-årig amerikaner, da vejrguderne greb ind

Caroline Wozniacki må på den igen lørdag. Foto: AP
Caroline Wozniacki må på den igen lørdag. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): 18-årige Catherine Bellis og Caroline Wozniacki må vente til lørdag med at afgøre deres kamp i tredje runde af French Open til lørdag eftermiddag.

Kampen blev udsat ved stillingen 6-2, 2-5 i dansk favør, men som stillingen antyder var momentum ved at svinge over til amerikaneren, der er verdens nummer 48 men stærkt på vej fremad.

Kampen blev i sidste øjeblik flyttet over på den lille, intime Bane 2, hvor de begge spillede onsdag og havde sejre med sig fra, og det er også her den genoptages som anden kamp på programmet, formentlig omkring klokken 13 eller 14.

Det var spirrevippen på de 168 centimeter, der åbnede bedst mod en tung dansker, som smed sit indledende serveparti med en svag forhånd i nettet og kort efter var bagud med 0-2.

Annonce:

Så vågnede Caroline Wozniacki, og et es og en forhåndsvinder banede vej for et serveparti, der blev fulgt op af et kontant break og endnu et parti på en skarp stopbold.

Og nu var der ild under den rød-hvide kjole. Hun var trykket tilbage i defensiven, da hun smukt lobbede sig til endnu et break med et højlydt ’come on’, og bagefter gik hun med en serie gode slag 0-30 til parti.

Bellis var foran 40-0 i næste parti men gav alligevel tre sætbolde væk. Den sidste udnyttede danskeren, der nu for alvor havde fundet rytmen, med et susende passerslag med forhånden.

Med seks partier i træk i bagagen måtte hun dog afværge en breakbold, før hun også tog det syvende.

Så kom Bellis med kælenavnet ’CiCi’ endelig til fadet igen, og det gav tydeligvis ny tro på tingene. En dansk dobbeltfejl gav breakbold, og den udnyttede det unge stortalent med en diagonal baghåndsvinder, før hun afværgede en dansk af slagsen og bragte sig på 3-1.

Annonce:

Partierne var tætte og intense nu, og Bellis havde to muligheder for at bringe sig på mentalt befordrende 4-1, før Wozniacki fik hevet partiet hjem til 2-3.

Så fik Caroline sig en længere snak med stigedommeren, fordi hun følte, at der var blevet for mørkt under det tunge skydække. Og en tabt bold senere fik hun fat i en official på modsatte tribune.

Så begyndte det også at dryppe og bagud 0-40 hang danskeren med hestehalen. Hun fik kæmpet sig til ’lige’ men tabte partiet og det næste, mens regndråberne for alvor blev tunge.

Lørdagens vinder skal møde russiske Svetlana Kuznetsova i fjerde runde. Hun trak en sej tresætter hjem mod kinesiske Shuai Zhang.

Tidligere mester hamrer sig videre i French Open

Sjælden ros: Det hører du ellers aldrig Wozniacki sige

Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: