Mor-comeback i fantomdragt: Sådan har du aldrig set Serena før

Tennisveteranen vandt efter en tæt kamp over Kristyna Pliskova i sin første grand slam-kamp siden januar 2017, og det i en tennisdragt, der skabte opmærksomhed

Serena Williams i sin opsigtsvækkende heldragt på det røde grus i Paris - hvor hun gjorde Grand Slam-comeback efter 16 måneders pause. Foto: All Over
Serena Williams i sin opsigtsvækkende heldragt på det røde grus i Paris - hvor hun gjorde Grand Slam-comeback efter 16 måneders pause. Foto: All Over

PARIS (Ekstra Bladet): Man kan vælge at gøre sin entre på så mange måder. Fra en ydmyg kryben over en frejdig fremkomst og så til den, Serena Williams valgte tirsdag eftermiddag klokken 16.19 på Court Philippe Chatrier.

Og de parisiske modeelskere fik formentlig champagnen galt i halsen, da de så den ikke helt slanke amerikaner spankulere vinkende ind i stramtsiddende, sort lycra fra top til tå. Suppleret med et højrødt bælte, så vi, da denne dagens selvvalgte catwoman smed overdelen. 

Kattebevægelser var der nu ikke så mange af, da hun med maskulint hæse støn begyndte at sende filtbolden hen over det røde grus i et inferno af en tenniskamp mod den lige så hårdt servende tjekke, Kristyna Pliskova.

Man følte sig hensat til perronen på landets travleste es-togs-station i myldretiden, da de to begyndte at udveksle utagelige førsteserver, og det blev såmænd til 28 af slagsen.

Da røgen havde lagt sig, havde den 36-årige Serena Williams vundet sin første gruskamp i to år og sin første grand slam-kamp siden hendes 23. titel i Melbourne 2017 med 7-6, 6-4.

Undervejs så de 15.000 tilskuere en tredobbelt vinder af French Open, som efter sin barsel endnu ikke risikerer fartbøder for sit benarbejde, men som stadig har al sin power intakt.

Første sæt endte næste skæbnebestemt i en tiebreak, mens de to pludselig begyndte at bryde hinanden metodisk i det næste, hvor Williams kæmpede så ihærdigt, at hun i jagten på en stopbold på et tidspunkt endte på popo’en. 

Men op kom hun, og efter et nervøst parti skreg hun sin glæde ud efter matchbolden. Verdens største, kvindelige tennisspiller er tilbage.

Artiklen fortsætter under billederne

Serena Williams med en lidt anden kropsbygning end modstander Pliskova. Foto: AP
Serena Williams med en lidt anden kropsbygning end modstander Pliskova. Foto: AP

På vej til sejren faldt Serena ved en enkelt lejlighed. Foto: AP
På vej til sejren faldt Serena ved en enkelt lejlighed. Foto: AP

Men heldigvis var hun hurtigt oppe igen. Foto: AP
Men heldigvis var hun hurtigt oppe igen. Foto: AP
 

Tennis Nytårsbombe: Serena melder fra

Tennis Wozniacki gør sig selv til grin i bikini

Serena Williams har utallige gange stået i vejen for Caroline Wozniacki, men alligevel glæder danskeren sig over amerikanerens comeback. Foto: AP Tennis Wozniacki efter Serena-visit: - Hun får os op på tæerne

I presserummet havde hun fundet den blide, smilende og charmerende side af sit væsen frem. Ja, hun fremstod vel nærmest som en kærlig mor og bar over med ethvert gylp fra salen.

Hendes dragt kaldte hun bredt smilende for sit ’catsuit 2.0’, og så forklarede hun, at hun glædede sig til at komme hjem til lille Alexis Olympia.

-Jeg har været her hele dagen på grund af regnvejrspauserne, og jeg er ikke vant til at være væk fra hende så længe. Jeg ammede hende i lang tid, og vi er meget knyttede til hinanden.

Hun forklarede også, hvor svært det var at få genskabt sin ’core’, men også hvor nemt det var at nyde livet som mor – og såmænd også sit comeback på Roland Garros.

-Jeg vil bare nyde det og se, hvad der sker, sagde hun og tøvede lidt på spørgsmålet om, hvorvidt hun bare er her for at få nogle gode kampe eller går efter titlen:

-Hmm. Jeg er her for at konkurrere, men jeg lægger ikke det pres på mig selv, som jeg plejer. Men, eh, inderst inde…

Flere billeder af Serena Williams i den særprægede heldragt i varmen. Fotos: All Over

 

Simona Halep brager sammen med Caroline Wozniacki i Australian Open-finalen. Foto: Saeed Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brysterne var i vejen: Så blev hun verdens bedste

En stolt Caroline Wozniacki med beviset på at hun er vinder af Australian Open 2018. Foto: AP Sport og Spil Har fulgt Wozniacki i 16 år: Sådan opnåede hun den ultimative triumf

85 kommentarer
Vis kommentarer