Mundlam over Wozniacki: Har aldrig set hende sådan før

Caroline Wozniacki tabte sin femte finale ud af fem mulige i år, og måden det skete på kom bag på tennis-ekspert Michael Tauson

Wozniackis fremtræden har gjort hende særdeles populær gæst på den røde løber (Video: Splash)

- Jeg er lidt uforstående overfor, hvad der skete. Jeg har set Caroline rigtig mange gange, og jeg har faktisk ikke set hende som i dag (søndag, red.). Én ting er det spillemæssige, det kan man en gang imellem ikke få til at fungere, men jeg synes bare, at hun mentalt var væk fra start, siger tennisekspert hos TV2 Michael Tauson.

Den danske tennisstjerne var storfavorit til at vinde turnering i Båstad på den anden side af Øresund. Men i finalen gik alt galt for danskeren, der endte med at tabe 6-3, 6-4 til tjekkiske Katerina Siniakova, der med sejren rykkede op som nummer 39 i verden.

Caroline Wozniacki inviterer en tur ind bag kulissen i det omrejsende tenniscirkus, hvor bolde ikke bare er bolde. Foto: AP Sport og Spil Caroline afslører: Sådan foregår det i omklædningsrummet

Caroline Wozniacki døjede med en skade, der drillede under kampen, men ville ikke give det skylden for nederlaget.

- Det er frustrerende, at man får lidt ondt her og der. Men sådan er det. Det er en del af spillet. Det var ikke nemt at komme ud og røre sig i dag. Af en eller anden grund. Hun fortjente at vinde i dag, og det gjorde hun. Det var det, sagde Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Danskeren tabte sin femte finale ud af fem mulige i 2017. Foto: AP
Danskeren tabte sin femte finale ud af fem mulige i 2017. Foto: AP

Michael Tauson havde selvfølgelig også et øje på skaden, men hæfter sig alligevel ved det mentale.

- Så er spørgsmålet selvfølgelig også, hvor meget de der skader driller. Man sad og blev næsten helt mundlam og kunne ikke rigtig forstå noget af det hele, for jeg har aldrig set hende sådan før. Det er dødærgerligt, lød det fra eksperten til TV2.

Caroline Wozniacki er nummer seks på den aktuelle rangliste og spiller ikke i denne uge. Næste gang, hun skal i aktion, er ved Rogers Cup i Toronto, der begynder næste uge.

Sæsonens helt store mål er US Open i New York i slutningen af august og starten af september. Her har hun to gange tidligere stået i finalen.

Se også: Ny Wozniacki? 14-årig dansker i triumf - så god kan hun blive

Se også: Smuk Wozniacki fejrede tennisstjernens bryllup

Se også: Verdensmestre smider tøjet: Vi har store numser

Wozniacki i Sports Illustrated:

Se også: Gigantisk skuffelse: Wozniacki blev knust i finalen

Shakira er blot en af de smukke EM-koner/kærester, som du kan nyde her i EKSTRAs store galleri (Foto: All Over Press) Sport og Spil Jøsses! KÆMPE GALLERI med EMs i særklasse lækreste koner og kærester

De to enæggede tvillinger og synkronsvømmere Bia og Branca Feres er forståeligt nok et hit på tv i hjemlandet Brasilien. Privatfoto Sport og Spil Flotte fotos: Her er OL's lækreste babes

136 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen