Murray gør det umulige - to sejre på en dag sikrer ham titlen

Briten Andy Murray vandt finalen i Queens med en sikker sejr over Kevin Anderson fra Sydafrika

Andy Murray havde en travl søndag med to kampe - og to sejre. (
Andy Murray havde en travl søndag med to kampe - og to sejre. (

Skulle der gemme sig træthed i kroppen på Andy Murray, efter han måtte spille sin udsatte semifinale i ATP-turneringen i Queens søndag, hvor også finalen skulle stå, så skjulte han det godt i finalekampen.

Den skotske stjerne leverede en solid og stabil indsats mod den sydafrikanske superserver Kevin Anderson og snuppede titlen med cifrene 6-3, 6-4.

Roger Federer vandt på ny turneringen i Halle. (Foto: AP/Martin Meissner) Tennis Federer får perfekt Wimbledon-optakt med sejr i Halle

Dermed oplevede han noget så sjældent som to sejre på en enkelt dag - endda semifinale og finale ved græsturneringen i Queens.

Anderson havde som ventet svært ved at gøre sig gældende i skottens servepartier, mens Murray slog til de gange, Andersons stærke serv svigtede.

Skotten lukkede kampen på sin første matchbold, og det var hans fjerde titel i turneringen, som han også vandt i 2009, 2011 og 2013.

(Foto: AP) Tennis Andy Murray stryger i finalen

Titlen er den perfekte opladning til grand slam-turneringen Wimbledon, der begynder om godt en uge, hvor Murray, der er nummer tre på verdensranglisten, er seedet til en semifinale.

5 kommentarer
Vis kommentarer