Murray og Djokovic spiller finale i French Open-optakt

De to tennisstjerner møder hinanden i finalen i Rom, inden der står grand slam-turnering på programmet

Novak Djokovic  og Andy Murray står igen overfor hinanden i en finale. (Foto: AP)
Novak Djokovic og Andy Murray står igen overfor hinanden i en finale. (Foto: AP)

Novak Djokovic, verdensranglistens nummer et, og Andy Murray, nummer tre i verden, møder hinanden i finalen af Masters 1000-turneringen i Rom.

Det står klart, efter at de to tennisstjerner lørdag vandt deres respektive semifinaler i grusturneringen, der fungerer som optakt til grand slam-turneringen French Open.

Novak Djokovic har stadig krammet på Rafael Nadal. (Foto: AP) Tennis Djokovic fortsætter sin sejrstime over Nadal

Murray spillede sig videre til sin første finale i Rom med en sikker sejr i to sæt over den useedede franskmand Lucas Pouille, mens Djokovic med ankelproblemer brugte tre sæt på at besejre sjetteseedede Kei Nishikori.

Djokovic er forsvarende mester i turneringen, som han har vundet i alt fire gange i karrieren.

Ifølge statistikken har den stærke serber en god chance for at nuppe endnu et italiensk trofæ. Djokovic har kun tabt én gang i de seneste 13 opgør mod skotske Murray.

- Hver gang du får muligheden for at spille mod de bedste spillere - særligt lige før en grand slam - er det en fantastisk måde at forberede sig på, siger Andy Murray ifølge Reuters.

En småskadet Roger Federer tabte i to sæt til Dominic Theim og røg dermed ud af Masters 1000-turneringen i Rom, der er sidste turnering inden French Open, som starter 22. maj. (Foto: AP) Tennis Østrigsk komet sender hæmmet Federer ud i Rom

Det er anden uge i træk, at Novak Djokovic og Andy Murray møder hinanden i en finale. Sidste gang var det i Madrid, hvor serberen vandt 6-2, 3-6, 6-3.

De to var i øvrigt også finalister ved årets første grand slam-turnering, Australian Open, som Djokovic vandt.

I februar klappede Kronprins Frederik for, da Caroline Wozniacki blev præsenteret som fanebærer. Men hun må vente længe på at vide, om hun skal til OL (Foto: Polfoto) Tennis Her afgøres Wozniackis OL-skæbne: 'Håber de kan se fornuften'

2 kommentarer
Vis kommentarer