Murray og Federer styrer mod storkampen

Andy Murray sendte den 36-årige kroat Ivo Karlovic ud af Wimbledon i 1/8-finalen. Roger Federer er også videre

Foto: AP
Foto: AP

Skotske Andy Murray spillede sig mandag i kvartfinalen i tennisturneringen Wimbledon, da han besejrede den 36-årige kroat Ivo Karlovic med 3-1 i sæt - 7-6, 6-4, 5-7, 6-4.

Dermed er Murray klar til en kvartfinale i Wimbledon for ottende år i træk.

Sejren over 23-seedede Karlovic var forventet og havde den kuriositet, at Karlovic faktisk var den ældste spiller i 39 år, der var nået blandt de 16 bedste spillere i turneringen.

Det blev dog ikke nogen walkover for Murray, der vandt Wimbledon i 2013. Karlovic fyrede således 29 servees af i kampen, der varede cirka tre timer. Det var dog ikke fordi, det kunne komme bag på Murray.

Karlovic har således præsteret 136 servees i de første tre runder i turneringen, men Karlovic lavede til gengæld 32 uprovokerede fejl i forhold til Murrays ni.

Utrolig vanskelig kamp
- Det var en utrolig vanskelig kamp, fordi man hele tiden skulle være klar, når chancen bød sig, så det var mentalt trættende, siger Andy Murray.

Med sejren har Murray vundet samtlige seks af de to spilleres indbyrdes opgør.

Andy Murray møder canadiske Vasek Pospisil i kvartfinalen.

Roger Federer, der er seedet toer i turneringen, spillede sig også i kvartfinalen, da han uden de store problemer besejrede spanske Roberto Bautista-Agut i tre sæt. Spanieren er seedet nummer 20, og han kunne ikke stille meget op.

Roger Federer vandt 6-2, 6-2, 6-3 og er dermed klar til mødet med franske Gilles Simon i kvartfinalen.

Det er den syvdobbelte Wimbledon-mesters 13. kvartfinale i Wimbledon i karrieren, og han vundet fem ud af syv tidligere opgør mod Gilles Simon.

De to stjernespillere står til at mødes i semifinalen, hvis de ellers vinder deres respektive kvartfinaler.

Serena sender søster ud i mørket

0 kommentarer
Vis kommentarer