Nadal får tidligere verdensetter som ny træner

Rafael Nadal er i hele karrieren blevet trænet af sin onkel, men samarbejdet stopper ved årets udgang

Tennisstjernen Rafael Nadal har fået den tidligere verdensetter Carlos Moya som hovedtræner. Her står Moya i midten af billedet med Rafael Nadal og forhenværende træner Toni Nadal på hver sin side. Foto: AP
Tennisstjernen Rafael Nadal har fået den tidligere verdensetter Carlos Moya som hovedtræner. Her står Moya i midten af billedet med Rafael Nadal og forhenværende træner Toni Nadal på hver sin side. Foto: AP

Tennisstjernen Rafael Nadal skal have ny træner ved udgangen af denne sæson.

Den 14-foldige grandslam-vinder er i hele sin karriere blevet trænet af sin onkel Toni Nadal, men det samarbejde stopper til nytår, når Toni Nadal overgår til et chefjob på nevøens tennisakademi på Mallorca.

- Jeg har rejst verden rundt, og nogle gange kan det være hårdt at rejse i min alder, siger 55-årige Toni Nadal til nyhedsbureauet AFP.

Rafael Nadal får i stedet den tidligere verdensetter Carlos Moya som hovedtræner.

Moya, der vandt French Open i 1998, trådte ind i Nadals trænerteam i december sidste år og får sammen med Francisco Roig ansvaret for træningen af Nadal fra den kommende sæson.

- Starten af året har været rigtig god, og inkorporeringen af Carlos har været en stor succes. Rafael er i gode hænder med Francisco og Carlos, siger Toni Nadal.

Under sin onkels ledelse har Rafael Nadal vundet French Open ni gange foruden to Wimbledon-titler, to US Open-titler og en enkelt triumf i Australian Open.

Senest nåede han finalen i Australian Open i slutningen af januar.

Se også: 206 centimeter stjerne: Her er Carolines mystiske mand

Se også: Carolines bror afslører: Så længe har de været kærester

Se også: Se billedet: Wozniacki bekræfter sin nye kærlighed

Se også: Dansk-amerikansk tennisspiller bryder muren til top-100

Andrea Petkovic fra Tyskland havde tårer i øjnene efter den gigantiske brøler på Hawaii. Foto: AP Tennis - 12. feb. 2017 - kl. 21:12 Raser efter gigantisk nazi-brøler: Det værste i mit liv

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere