Nadal sagsøger eks-sportsminister for dopinganklage

Rafael Nadal lægger sag an mod tidligere sportsminister, der har beskyldt tennisstjernen for at være dopet

Rafael Nadal har trukket den tidligere spanske sportsminister Roselyne Bachelot i retten. (Foto: AP/Lionel Cironneau)
Rafael Nadal har trukket den tidligere spanske sportsminister Roselyne Bachelot i retten. (Foto: AP/Lionel Cironneau)

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal finder sig ikke i de dopinganklager, som en tidligere sportsminister i Frankrig har fremsat mod ham.

Mandag meddeler Nadal, at han har lagt sig an mod Frankrigs sportsminister fra 2007 til 2010, Roselyne Bachelot, der har hævdet, at Nadal i 2012 opdigtede en skade for at skjule en positiv dopingprøve.

- Gennem denne sag ønsker jeg ikke blot at forsvare min integritet og mit image som sportsatlet, men også at forsvare alle de værdier, jeg har stået for gennem hele min karriere, siger han i en meddelelse ifølge nyhedsbureauet AFP.

Rafael Nadal har fået nok af doping-beskyldninger. Nu lægger han sag an (Foto: AP) Tennis Nadal raser over dopingrygter: Lægger sag an mod eks-minister

I en stor del af 2012 var Rafael Nadal ude, og hans officielle forklaring lød, at det skyldtes en knæskade. Men den tidligere sportsminister mente altså at vide, at årsagen var, at han ville skjule en positiv dopingtest for dopingkontrollanterne.

Nadal tog øjeblikkeligt til genmæle og afviste Bachelots udlægning af sagen. Nu har det også ført til sagsanlæg.

Efter svære perioder på banen har Nadal fundet storformen i den igangværende grussæson. Han har netop vundet turneringerne i Monte Carlo og Barcelona.

2 kommentarer
Vis kommentarer