Nedtur trods dansk drømmesæt

Holger Rune var suveræn i første sæt, men tabte alligevel i første runde af Challenger-turnering i Marbella

Holger Rune tabte trods et flot første sæt i Marbella. (arkivfoto) Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Holger Rune tabte trods et flot første sæt i Marbella. (arkivfoto) Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Den talentfulde tennisspiller Holger Rune fik kun en enkelt kamp i denne uges Challenger-turnering i spanske Marbella.

I turneringen på sportens næsthøjeste niveau, som Holger Rune havde fået et wildcard til, tabte den 17-årige dansker med cifrene 6-1, 4-6, 4-6 til franske Elliot Benchetrit, der rangerer som nummer 221 på verdensranglisten.

Med til historien hører, at Rune i slutningen af kampen var hæmmet af en skade.

Rune, der selv ligger nummer 550 på verdensranglisten, lignede ellers en vinder særligt i første sæt. Han kom overbevisende fra start og brød ved de to første lejligheder, så han kom foran 3-0.

Den unge dansker var slet ikke til at stoppe i sættet, og han afgjorde det med endnu et servegennembrud til 6-1 med en følt stopbold fra baglinjen.

Benchetrit kom bedst ud til andet sæt. Franskmanden vandt otte af de ni første bolde og førte så 2-0. Men så vågnede Rune igen og snuppede de tre næste partier. Benchetrit var dog stadig ovenpå. Han brød til 4-3 og snuppede sættet 6-4.

I tredje sæt kom Rune igen ovenpå og førte 3-1, men Benchetrit brød tilbage til 2-3 og holdt serv til 3-3 efter et maratonparti, hvor danskeren misbrugte tre breakbolde.

I stedet brød Benchetrit rent til 5-4, hvorefter danskeren ved sidebyttet længe fik behandling for en skade.

Rune kæmpede sig tilbage på banen, men var tydeligvis hæmmet, da han tabte det efterfølgende parti og dermed kampen.

I en Challenger-turnering i Hamburg tabte Mikael Torpegaard i første runde til schweizeren Henri Laaksonen med cifrene 3-6, 6-3, 4-6.

Boris Becker erklærer sig uskyldig i samtlige forhold i sagen om, at han skulle have skjult aktiver, da han i 2017 gik kunkurs. Foto: Hollie Adams/Rizau Scanpix Tennis Stjernen skjulte kæmpe formue

Rafael Nadal vandt søndag French Open for 13. gang. Foto: Julien Crosnier/Ritzau Scanpix Tennis Federer hylder Nadal: Håber vi kan fortsætte rejsen

Clara Tauson var plaget af en skade, da hun tabte i anden runde af French Open. Foto: Martin Bureau/Ritzau Scanpix Tennis Tauson tager stort ranglistespring efter French Open

0 kommentarer
Vis kommentarer