NEJ, Novak! Det gjorde du bare ikke

Novak Djokovic blev ifølge advokater testet positiv 16. december. Dagen efter overrakte han priser til unge

Novak Djokovic overrakte priser til børn og unge, dagen efter at han ifølge advokater var testet positiv med coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Greg Wood/Ritzau Scanpix
Novak Djokovic overrakte priser til børn og unge, dagen efter at han ifølge advokater var testet positiv med coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Greg Wood/Ritzau Scanpix
Følg Tennis

Tennisstjernen Novak Djokovic optrådte til et arrangement i Beograd den 17. december, dagen efter at han angiveligt blev testet positiv for coronavirus.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Tidligere lørdag kom det i retsdokumenter frem, at Djokovic ifølge hans advokater blev testet positiv for coronavirus den 16. december og derfor fik dispensation fra at blive vaccineret, som det ellers er påkrævet for at rejse ind i Australien.

Siden er det kommet frem, at serberen dagen efter deltog i et indendørs arrangement for unge spillere i hovedstaden Beograd.

Læs også: Beskriver karantænehotel: - Det er som et fængsel

Det fremgår af flere opslag på Beograds tennisforbunds facebook-side. Her kan man se Djokovic overrække pokaler og priser til unge spillere. På flere billeder ser man Djokovic posere med de unge spillere bagefter.

På ingen af billederne bærer Djokovic maske.

Artiklen fortsætter under opslaget..

I flere måneder har der været tvivl om Djokovics deltagelse i Australian Open, da han ikke har villet fortælle, om han er vaccineret mod coronavirus.

Tirsdag i denne uge kunne Djokovic så fortælle, at han var på vej til Australien, da han havde fået medicinsk dispensation for vaccinen.

Læs også: Hvæser af Australien: Det er heksejagt

Det bragte ham i strid modvind særligt i Australien, da mange mente, at verdensetteren, der tidligere har udtalt sig kritisk om vacciner, havde fået særbehandling.

Historien sluttede da også langt fra her. Da Djokovic sent onsdag aften lokal tid landede i Melbourne, blev han i flere timer tilbageholdt på grund af visumproblemer.

Han blev derefter sendt på karantænehotel, hvor han har opholdt sig siden.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

Efter planen skal en dommer på mandag vurdere, om Djokovic skal have lov til at blive i landet, eller om han skal sendes hjem.

Australian Open begynder 17. januar.

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.