Nervøs Caroline undrer sig: Hvorfor skal vi spille der?

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er bekymret over at deltage i Fed Cup til april

(Foto: AP)
(Foto: AP)

De danske tenniskvinder står til at skulle spille Fed Cup i egyptiske Cairo til april.

Caroline Wozniacki, som er med på holdet, undrer sig over placeringen, da Udenrigsministeriet har kaldt Kairo for et risikoområde på grund af terrortrusler.

- Man må virkelig gøre alt for, at sikkerheden er i orden. Og hvis man må tage flere sikkerhedsfolk med, så må man gøre det.

Kritikere vil sikkert hævde, at Caroline Wozniacki benytter sig af sin status udenfor Top 10 til at løbe efter pengene i de små turneringer (Foto: AP) Tennis Scorer kassen: Caroline med i tre små turneringer

- Nu er det helt nyt, og der er nogle måneder til, men det er ærgerligt, at man skal spille et sted, hvor man ikke kan føle sig sikker.

- Det er klart, at man er lidt nervøs, når man får at vide, at man ikke skal rejse derned, siger Wozniacki til TV 2 Sport.

Udenrigsministeriet oplyser, at der generelt er høj risiko for terrorhandlinger i hele Egypten, herunder Kairo. Der er ligeledes en risiko for bortførelser i hele Egypten, skriver um.dk, der senest opdaterede rejsevejledningen 18. januar.

Det har endnu ikke kostet på ranglisten, at Caroline Wozniacki måtte forlade Melbourne efter kun en kamp. Men det er tæt på (Foto: AP) Tennis Caroline tæt på at forlade Top 20

- Man skal tænke over, hvor man tager hen, og hvad man gør. Man skal måske komme til hallen i sidste øjeblik i stedet for at komme tidligt og så få spillet kampene og tage derfra med det samme igen.

- Jeg overvejer ikke at melde fra. Ikke lige nu i hvert fald. Jeg skal med til OL, og der er reglerne, at jeg skal spille endnu en Fed Cup kamp i år for at komme med, forklarer Wozniacki.

De danske tenniskvinder rykkede anført af Wozniacki op i Europa/Afrika gruppe 2 efter en samlet sejr over Grækenland sidste år.

Landsholdet er blandt otte lande, der deltager i turneringen i Cairo, hvor de to bedste rykker et niveau op. Turneringen i Egypten afvikles fra 11. april.

19 kommentarer
Vis kommentarer