Nervøs Caroline undrer sig: Hvorfor skal vi spille der?

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er bekymret over at deltage i Fed Cup til april

(Foto: AP)
(Foto: AP)

De danske tenniskvinder står til at skulle spille Fed Cup i egyptiske Cairo til april.

Caroline Wozniacki, som er med på holdet, undrer sig over placeringen, da Udenrigsministeriet har kaldt Kairo for et risikoområde på grund af terrortrusler.

- Man må virkelig gøre alt for, at sikkerheden er i orden. Og hvis man må tage flere sikkerhedsfolk med, så må man gøre det.

Scorer kassen: Caroline med i tre små turneringer

- Nu er det helt nyt, og der er nogle måneder til, men det er ærgerligt, at man skal spille et sted, hvor man ikke kan føle sig sikker.

- Det er klart, at man er lidt nervøs, når man får at vide, at man ikke skal rejse derned, siger Wozniacki til TV 2 Sport.

Udenrigsministeriet oplyser, at der generelt er høj risiko for terrorhandlinger i hele Egypten, herunder Kairo. Der er ligeledes en risiko for bortførelser i hele Egypten, skriver um.dk, der senest opdaterede rejsevejledningen 18. januar.

Caroline tæt på at forlade Top 20

- Man skal tænke over, hvor man tager hen, og hvad man gør. Man skal måske komme til hallen i sidste øjeblik i stedet for at komme tidligt og så få spillet kampene og tage derfra med det samme igen.

- Jeg overvejer ikke at melde fra. Ikke lige nu i hvert fald. Jeg skal med til OL, og der er reglerne, at jeg skal spille endnu en Fed Cup kamp i år for at komme med, forklarer Wozniacki.

De danske tenniskvinder rykkede anført af Wozniacki op i Europa/Afrika gruppe 2 efter en samlet sejr over Grækenland sidste år.

Landsholdet er blandt otte lande, der deltager i turneringen i Cairo, hvor de to bedste rykker et niveau op. Turneringen i Egypten afvikles fra 11. april.