Annonce:
Annonce:

Nervøs Caroline vinder på nedsmeltning

Efter en nervebetonet kamp, hvor den ungarske underhund længe bed uventet hårdt fra sig, faldt hun sammen og gav Caroline Wozniacki sejren

Annonce:
Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Pyha. Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Wimbledon efter en kamp, som modstanderen i højere grad tabte, end danskeren vandt den.

Ungarske Timea Babos blev slået med 6-4, 4-6, 6-1.

Der var tydeligvis mange nerver på undervejs, og danskeren lavede uvant mange, uprovokerede fejl – også på bolde, der bare skulle ekspederes som vindere. Og ungareren bed uventet godt fra sig med solide og tunge grundslag og server samt skarpe stopbolde.

Den femteseedede dansker var ikke i nærheden af sit udtryk på banen fra sidste uge i Eastbourne.

Og der skulle et besynderligt parti til reelt at afgøre kampen. Babos havde således brudt til 1-0 i starten af tredje sæt og var foran 40-0 i sit eget, da ungareren røg ind i en veritbal nedsmeltning og smed det hele på gulvet – eller rettere græsset.

Annonce:

Kampen, som var sat til at blive fastsat sidst på dagen, blev flyttet ind på centre court efter to skades-afbrudte herrekampe.

Triumf-skrig
Desværre var Timea Babos, som kom med otte nederlag i træk, hverken uden selvtillid eller skræmt af den store scene. I stedet fulgte hun foruroligende godt med fra start, selv om Caroline Wozniacki på ingen måde spillede dårligt.

De to fulgtes ad til 3-2 i dansk favør, før det lykkedes danskeren at bryde med en smuk forhånd, inside-out.

Det lignede et øjeblik en afgørende vending i kampen, men desværre gik Wozniacki ud og smed sit efterfølgende serveparti, og da Babos udlignede til 4-4, fyldte hun centre court med et rungende triumf-skrig.

Nok er nok: Caroline sætter legenden på plads

Annonce:

Det var en nervøs affære fra Wozniackis side, men hun fik holdt serv efter to brændte straffespark ved nettet, og pludselig stod hun så med to sætbolde i ungarsk serv. Den første blev afværget med et es. Den næste store serv returnerede Caroline til gengæld fornemt, og to slag senere satte Babos bolden i nettet.

Man kunne håbe, at det ville sende humøret hver sin vej hos de to spillere og give Wozniacki ro på bagsmækken. I stedet blev det tilsyneladende til en sovepude. Hun gik ud og smed sit indledende serveparti – endda rent!

Et besynderligt parti
Det blev også 0-2, før Caroline med besvær fik hevet sit serveparti hjem. Hun havde til gengæld svært ved at læse modstanderens serv, og Babos gik ubesværet på 3-1 i højt spillehumør.

Wozniacki fandt sine to første serveesser frem i det følgende parti, men hun var ikke i nærheden af at bryde, før Babos, foran 5-4, kunne serve sættet hjem. Det kunne hun altså på baggrund af sit indledende servegennembrud, hvor Wozniacki gjorde sættet svært for sig selv.

Desværre gjorde hun nøjagtigt det samme i tredje sæt, blev brudt rent.

Annonce:

Så fulgte et besynderligt parti, hvor nerverne røg over på den anden side nettet. Babos kom på 40-0 men lavede så en række grove fejl, da hun skulle lukke partiet. Danskeren takkede og brød tilbage.

Hun greb vendepunktet i et tæt parti og bragte sig foran 2-1, før Babos igen smed sin serv med en nedsmeltning ved nettet.

Det nervøse spil fortsatte, og Wozniacki havde svært ved at holde længde på boldene, men Babos var ramt mentalt, og danskeren bragte sig på 4-1.

Endnu et break skabte ro, og Caroline kunne stille og roligt køre sejren hjem med et afsluttende es.

Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: