Novak Djokovic sendt ud i semifinalen

Verdensetter Novak Djokovic tabte i semifinalen i Qatar Open til spanske Roberto Bautista Agut i Doha

Novak Djokovic er færdig ved Qatar Open. Foto: Ritzau Scanpix
Novak Djokovic er færdig ved Qatar Open. Foto: Ritzau Scanpix

Der var en pæn overraskelse til tennisfans, da verdensetteren Novak Djokovic fredag aften måtte sige farvel til ATP-turneringen Qatar Open.

Det stod klart, da serberen i semifinalen tabte i tre sæt til spanske Roberto Bautista Agut.

Spanieren vandt kampen 3-6, 7-6 (8/6), 6-4.

Roberto Bautista Agut er rangeret som nummer 24 i verden, og han har i det hele taget fundet det gode spil frem først i det nye år, da han i kvartfinalen også leverede varen og sendte Stanislas Wawrinka ud af turneringen.

For Novak Djokovic var det den nye sæsons første nederlag, som blev en realitet efter mere end to og en halv times tennisspil.

Djokovic kom planmæssigt i gang med sejren i første sæt, hvilket var Roberto Bautista Aguts første tabte sæt i 2019.

Vejen til kvartfinalen og semifinalen var heller ikke problemfri for Djokovic, der tabte første sæt 4-6 mod Márton Fucsovics fra Ungarn, da Djokovic dog kom tilbage og spillede sig i kvartfinalen i turneringen.

Her besejrede Djokovic georgiske Nikoloz Basilashvili, men også her tabte Djokovic første sæt, inden han kom tilbage og vandt kampen.

Verdensetteren har primært brugt turneringen i Doha som opvarmning til Australian Open, der begynder i Melbourne 14. januar.

I lørdagens finale møder Roberto Bautista Agut tjekkiske Tomas Berdych, der i den anden semifinale besejrede Marco Cecchinato fra Italien.

Frederik Tingager har en fortid i OB - fremtiden er i AGF. Foto: Lars Poulsen Superligaen AGF handler videre: Henter dansk forsvarsspiller hjem fra Tyskland

Premier League Avis: Premier League-spiller sniffede kokain til julefest

Bashkim Kadrii i aktion for FCK. Foto: Lars Poulsen FC København Ond skade stoppede FCK-karriere: - Jeg havde alt

Caroline Wozniacki ryster champagneflasken efter sin grand slam i Australien. Men også finansielt har hun kunnet lade propperne springe. Foto: AP Sport og Spil Her er Danmarks bedst betalte sportsstjerner: Caroline rammer 100 millioner!

0 kommentarer
Vis kommentarer