Nu afslører Wozniacki endelig: Derfor bruger jeg paryk

Den 26-årige tennisstjerne ifører sig en lille, sort paryk, når hun ikke ønsker at blive genkendt.

– Hemmeligheder? Jamen, hvis jeg fortæller om dem, så er det jo ikke længere hemmeligheder, bemærker Caroline Wozniacki helt legitimt med et hovedrystende grin, da journalisten præsenterer sit ærinde.

Ekstra Bladet har sat Wozniacki i stævne til en snak om hemmeligheder på og udenfor banen. Og her afaslører tennisstjernen blandt andet, at hun har et helt særligt trick, når hun ikke vil genkendes - hverken i Danmark eller udlandet.

LÆS HELE INTERVIEWET I EKSTRA.

Caroline Wozniacki inviterer en tur ind bag kulissen i det omrejsende tenniscirkus, hvor bolde ikke bare er bolde. Foto: AP Sport og Spil Caroline afslører: Sådan foregår det i omklædningsrummet

Derfor bruger den 26-årige dansker indimellem en paryk, så hun undgår at blive genkendt, fortæller hun om en af sine mange hemmeligheder.

– Jeg har en paryk. Med kort, sort hår. Det kan blive lidt varmt inde under den, men den virker, smiler hun om den forklædning, som hun for en del år siden lidt tilfældigt opdagede effekten af, afslører hun overfor Ekstra Bladet.

– Det blev bare lidt meget, at jeg ikke kunne gå for mig selv. Men hvis jeg går en tur, hvor der er mange mennesker, så bliver jeg ikke genkendt, når jeg har den på. Heller ikke i butikker eller på restauranter. Og ja, jeg har brugt den i København flere gange.

– Men det er nu ikke ret tit, jeg bruger den.

– Jeg synes jo også, at det er lidt sjovt. Jeg kan tage den på bare for sjov, hvis jeg går ud med vennerne, og så griner vi lidt af det.

Caroline Wozniacki befinder sig i øjeblikket i Indian Wells i Californien, hvor hun er nået frem til tredje runde.

Natten til tirsdag står hun over for tjekken Katerina Siniakova, der rangerer som nummer 42 i verden. Wozniacki indtager en placering som nummer 14 på verdensranglisten.

I interviewet, som du kan læse i sin helhed, afslører Wozniacki en lang række hemmeligheder, hun ikke før har talt om. Du kan komme med helt ind i omklædningsrummet, få et indblik i ritualerne, særlige smykker og hendes helt særlige ferie-trick.

Caroline Wozniacki er stolt over sine billeder i Sports Illustrateds Swimsuit Edition. Foto: Troels Christensen Sport og Spil Wozniacki om nye bikini-fotos: Derfor smider jeg tøjet - igen

Tidligere på ugen har Ekstra Bladets udsendte også talt med Wozniacki om den nye kæreste. Og selvom danskeren ønsker at værne om privatlivet, fortæller hun alligevel en del i interviewet her.

Ekstra Bladet har også mødt en anden ny mand i Wozniackis liv. Nemlig manden, der har været med til at gøre Serena Williams til verdens bedste. Han har en særlig tendens med altid at smide overdelen. Det er der er en helt særlig grund fortæller han her, hvor han også løfter sløret for, hvordan han vil gøre Wozniacki til Grand Slam-vinder.

95 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere