Nu skriver Caroline historie: Laver sine egne penge

- Det er er rigtig cool at være den første kvindelige atlet, der får sin egen token, lyder det fra den danske tennisstjerne

Wozniacki og direktør for GCOX Jeffrey Lin præsenterede aftalen denne torsdag. Foto: Ritzau Scanpix
Wozniacki og direktør for GCOX Jeffrey Lin præsenterede aftalen denne torsdag. Foto: Ritzau Scanpix

Før den prestigefyldte sæsonfinale har Caroline Wozniacki også brugt tid på business.

Torsdag blev det offentliggjort, at den danske tennisstjerne har lavet en aftale med et firma fra Singapore, som vil lancere hendes egen kryptovaluta; en virtuel mønt eller token.

Kryptovaluta er ment som et digitalt alternativ til regulær valuta, men er kendt for at svinge meget i værdi.

Køberne af valutaen få mulighed for at købe eksklusivt merchandise og interaktioner med Wozniacki. Hun vil så få en avance fra salget.

- Det er er rigtig cool at være den første kvindelige atlet, der får sin egen token. Jeg ser frem til at udforske det, før andre kaster sig ind i det, siger Wozniacki ifølge Reuters i forbindelse med lanceringen.

Wozniacki går nye veje. Foto: Ritzau Scanpix
Wozniacki går nye veje. Foto: Ritzau Scanpix
 

Global Crypto Offering Exchange (GCOX) er navnet på firmaet, og de har allerede lavet aftaler med den tidligere fodboldstjerne Michael Owen, bokseren Manny Pacquiao og sangeren Jason Derulo. Firmaet håber at sende de to førstnævntes valuta ud til omverdenen i starten af næste år.

For at købe berømthedernes valuta skal man først købe GCOX's egen valuta, ACM, som lige er kommet på markedet. Direktør Jeffrey Lin ville ikke fortælle, hvor mange de har solgt indtil videre, men fremlagde, at de prøvede at rejse et beløb på to til fire milliarder kroner.

Før den store finale: Caroline slænger sig ved poolen

Efter sit livs triumf: Nu kan Caroline skrive historie