Nu svarer Caroline på grov bikini-kritik

- Jeg har fået så mange positive reaktioner, og det vigtigste for mig er, hvad jeg selv synes, siger Wozniacki efter et hårdt program i New York

Også i DGI-byens svømmehal var der tirsdag opbakning til Caroline og hendes vovede billeder. (Video: Stig Haaning Thøgersen)

Efter et par travle døgn i New York med offentliggørelsen af hendes bikinibilleder i Sports Illustrateds vildt hypede Swimsuit Edition som omdrejningspunktet, var Caroline Wozniacki tirsdag aften ikke i tvivl:

- Det har været så fedt!

- Jeg har ventet så længe på, at billederne kom ud, og nu var de der endelig, skriver hun i en mail til Ekstra Bladet.

Endelig lykkedes det at få Caroline med i Swimsuit Edition. Det har været et ønske i flere år (Privatfoto) Tennis - 10. feb. 2015 - kl. 16:08 SI-redaktør: Vi har længe villet have Caroline

- Det har været sjovt at møde de andre modeller også, og det har været noget af et hektisk program! I morges var jeg på Today Show sammen med Chrissy Teigen. Det var også sjovt.

- Hvordan er dit indtryk af reaktionerne?

- Jeg har fået så mange positive reaktioner. Min Twitter- og Instagram-profil er gået op i et helt nyt gear, haha ... Jeg er glad for billederne og synes, de blev rigtig gode.

 

Sådan blev de langtfra modtaget af Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild, men hans krasse kritik rokker ikke ved Caroline Wozniackis grundlæggende tilfredshed:

- Jeg så godt hvad Jim sagde, men det rører mig egentlig ikke. Det vigtigste for mig er, hvad jeg selv synes!

I svømmehallen er der heller ikke stor opbakning til Jim Lyngvilds udgydelser mod tennisstjernen. (Video: Stig Haaning Thøgersen

Ekstra Bladets læsere er da også helt på hendes side. Over 25.000 deltog i går i en afstemning på eb.dk, og små 85 procent var positive overfor billederne.

Se også: Oprørt over Wozniacki-billeder: Hun ligner en prostitueret

Caroline Wozniacki forlader nu New York for at stille skarpt på den lille, gule filtbold igen.

I næste uge gælder det Dubai Duty Free Tennis Championships, hvor det meste af verdenseliten kæmper om en samlet præmiesum på godt to en halv millioner dollars.

Tennis - 10. feb. 2015 - kl. 18:52 Ryster på hovedet af bikini-kritik: Mangler du en penis, Jim?

Her kan du se Caroline i et fotoshoot for JBS

Se de to lækre tennis-sild Serena William og Caroline Wozniacki hygge sig på stranden. (Video: Splash-video)
Her viser Wozzy sig frem i bikini sammen med Serena Williams (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere