Nu taler Wozniacki om børn efter tennis-karrieren

Tidligere på året blev den danske tennisdarling gift, og nu fortæller hun også om mulig familieforøgelse efter karrieren

Caroline Wozniacki forestiller sig, at hun gerne vil have mange børn, når den tid kommer. Foto: Kin Cheung/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki forestiller sig, at hun gerne vil have mange børn, når den tid kommer. Foto: Kin Cheung/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki blev tidligere på året gift med den forhenværende NBA-stjerne David Lee. Derfor er flere også begyndt at spekulere over, hvornår de to kunne finde på at tage det for mange naturlige skridt, der hedder en familieforøgelse.

Det haster dog ikke mere, end det jager, lyder det fra den danske tennisstjerne.

- Jeg vil spille så længe, jeg har lyst og så en dag starte en familie, slå mig ned og leve mit eget liv, siger hun til Tennis World USA.

- I mit hoved forestiller jeg mig, at jeg gerne vil have en stor familie, men det er altid svært at sige, før man har fået nogen børn, ikke? Man ved det ikke rigtigt.

Caroline Wozniackis karriere har haft flere højdepunkter. Blandt andet en lang periode som nummer et på verdensranglisten og så selvfølgelig Grand Slam-sejren i Australian Open 2018.

I år har det dog været noget speget med successen, mens hun sidste år også kunne fortælle, at hun lider af en kronisk gigtsygdom.

Alligevel lader det altså ikke til, at ketsjeren ryger på hylden lige med det samme. Men når den tid kommer, har hun en nogenlunde klar plan for, hvad tiden skal gå med.

- Jeg vil helt sikkert have lidt tid, hvor det bare er os to (Caroline Wozniacki og David Lee, red.), for når du får børn, ændrer tingene sig.

- Så jeg vil gerne nyde os, rejse lidt rundt, se verden og være et sted, hvor vi har lyst til at være, og ikke bare, fordi vi skal være der.

Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix Tennis - 4. aug. 2019 - kl. 09:42 Stjernens usædvanlige triumf: Fik hjælp af tilskuer

Se også: Han var en af de gode: Tennis-legende død

- Jeg ser gerne, at mine børn bliver åbne, ærlige og hårdtarbejdende. At de har et mål – lige meget, hvad det så er for et, siger Caroline Wozniacki, der her er til velgørenhed i forbindelse med sin maratonløb i New York. Foto: REUTERS/Mike Segar/Ritzau Scanpix Sport og Spil Caroline taler om børn: Krævende mor

College-spilleren Mikael Torpegaard har under radaren sat turbo på sin fart op ad verdensranglisten. Foto: Privatfoto Sport og Spil Stryger mod toppen: Her er Danmarks hemmelige stjerne

Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Anmelder: Ret kikset forsøg af Wozniacki

38 kommentarer
Vis kommentarer